Voordat je het weet is het alweer weekend! Heb jij al plannen? Ik zocht ook deze week weer naar leuke gevarieerde tips! Dus heb je nog geen plannen, zoek dan zeker even in onze lijst.

Steegjes & Biertjes Middelburg

Reis mee terug in de tijd en ontdek Middelburg van haar geheime kant tijdens een amusante en mysterieuze tocht door de Middelburgse stegen. Klik <<HIER>> voor meer informatie.

Zwart Licht + Chav & Cube Middelburg

Zwart Licht kan leunen op één van de beste live reputaties in de Nederlandse hiphop scene. En goed nieuws: na een winterslaap van meer dan vier jaar zijn Hayzee, Akwasi en Leeroy terug!

Entree: € 10,- / student € 8.50. Let op: avondkassa + 2.50 per ticket. Klik <<HIER>> voor meer informatie. 

Salsa by the Sea Vlissingen

Salsa by the Sea @Boka Bizarro Beach

21u workshop Kizomba

22u start party

02u end party

Entree €6,- Dj Tiga & Dj Mc Music: Salsa – Bachata – Merengue – Kizomba
Klik <<<HIER>>> voor meer informatie. 

Surrender CD Presentatie + De Weidetulpjes Goes

Sinds de 90’s is Surrender uitgegroeid tot een instituut dat als hoeder van de Zeeuwsche tongval hun boodschap nog altijd verkondigt in plat Zeeuwsch. Uit de hand gelopen cafébezoeken, het zware arbeidsleven bezongen, onder de plak zitten bie je vrouwe, biermisstanden, falen in bepaalde levensfases, afrekenen met het verleden, verblindende liefde. Dit zijn zo’n beetje de thema’s van het nieuwe album van Surrender genaamd VOLDEROP. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie!

Snuffelmarkt Zeelandhallen Goes

Grote en gezellige vlooienmarkt. Lekker struinen langs de vele kramen met spulletjes uit grootmoeders tijd, boeken, platen, curiosa, brocante, zolderopruimingen en vele andere verrassende spullen. Na het slenteren langs de vele kramen kunt u even lekker bijkomen op het gezellige terras. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Masterclass film- Set Vexy Productions Middelburg

Roald en Debbie Jansen zijn in 2005 Set Vexy Productions gestart en in de afgelopen jaren bekend geworden bij grote nationale artiesten en organisaties. Creativiteit, energie en originaliteit spat van hun werk af. Als fotografen en videografen hebben ze met vele bekende muzikanten samen gewerkt (Marco Borsato, BlØf, Ilse de Lange en Direct) en hebben ze afgelopen jaar o.a. de concerten Vrienden van Amstel en Concert at Sea mogen fotograferen!

Klik <<<HIER>>> voor meer informatie. 

Strao Serooskerke Schouwen

Op zaterdag 17 maart wordt de jaarlijkste Straô weer georganiseerd in Serooskerke. Rond 11.15 uur stellen de paarden zich op aan de dorpsring, voor ‘de Ouwe Smisse’, voor een rondgang door het dorp en aansluitend de rit naar de Heerenkeet.

Rond 14.15 uur komt de stoet aan op het strandje bij de Schelphoek voor het traditionele wassen van de benen. Om 15.30 uur begint het ringsteken. De dag wordt afgesloten met live muziek in het dorpshuis.Tevens is er om 12.30 uur een kinderprogramma met versierde fietsen en ringsteken.

Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

De kleine Zeemeermin -6+ Goes

In de diepe oceaan leefde een zeemeermin met een schitterende stem. Ze droomde vaak over de wereld boven de zeespiegel en wanneer ze daar eindelijk mag kijken, redt ze een jonge prins van een zinkend schip. Ze wordt verliefd en wil zelf ook mens worden. Wanhopig besluit ze een valse zeeheks om hulp te vragen. Die stemt in om haar benen te geven, maar alleen in ruil voor haar mooie stem. Als de prins haar niet zijn onvoorwaardelijke liefde zal geven, zal de betovering nooit meer verbroken worden…

Beleef de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin! Een compleet nieuwe familiemusical van Theater Terra, naar het be­roemde sprookje van Hans Christian Andersen. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Funky Faces met DJ Ruby-J + DJ Mac Middelburg

Als DJ MAC jarig is organiseren we natuurlijk graag een openbaar feestje voor hem, met niemand minder dan DJ RUBY-J (Joëlle Vierling). Dansen alsof er geen morgen bestaat, op soul, funk, rhythm and blues en nog veel meer! Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Belevingsweekend in Westlicht Goes

Een heel weekend mini workshops volgen in t Westlicht. Een echt belevingsweekend vol nieuwe ervaringen, nieuwe ontmoetingen en gezelligheid.

Vele docenten/ therapeuten/ gespreksleiders verzorgen deze 2 dagen een gratis te volgen mini- workshop/ activiteit. Klik <<HIER>> voor meer informatie.

Deltabierfestival Goes

Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Veerse Appeltaartcompetitie

Een aantal Veerse ondernemers gaan die dag de strijd aan om de titel ‘Lekkerste appeltaart van Veere’. Deelnemers zijn: ’t Waepen van Veere, Romantik Hotel Auberge de Campveerse Toren, Theetuin & Boerderijcamping Plantlust, Bliek Eten & Drinken en Lunchcafe Bastion 4.

Bij Museum Veere is er een verloting met leuke prijzen (o.a. gesponsord door groente- en fruithandelaar Maas uit Gapinge).

Bij alle deelnemende bedrijven kunnen bezoekers appeltaart proeven en een juryrapport invullen. Aan het einde van de middag is de prijsuitreiking op de Kaai bij De Pagter Antiek & Interieur. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.