Niet alleen is het weer (bijna) weekend, het is ook een nieuwe maand! En ondanks dat het nog steeds erg (ERG) koud is, begint in maart wel de lente en hebben wij bij ZeeuwZe.nl al lentekriebels.
Over niet al te lange tijd komt onze Festival-agenda online met daarin alle toffe Festivals van Zeeland, maar er komt nog veel meer.
Wij blijven natuurlijk elke week weer naar de leukste tips zoeken voor jullie, en zoals elke week: mocht je zelf een tip hebben die je bij ons wilt delen? Mail mij even op: jobine@zeeuwze.nl  


Uitverkocht, maar toch leuk om te melden, want er volgen nog meer van deze toffe feesten!

Workshop bullet Journal in Middelburg 

Leer wat een bullet Journal is, en hoe je hem gebruikt. Marijke (handlettering) geeft je tips om mooie indelingen te maken en hoe je deze kunt versieren door middel van tekeningetjes en stickers.
Klik <<<HIER>>> voor meer informatie. 

Bluejeans Big Band Arsenaal theater Vlissingen

De Blue Jeans Big Band vierde in 2017 haar veertig jarig bestaan en dit jubileum wordt op 3 maart a.s. afgesloten met een speciaal concert in het Arsenaal Theater in Vlissingen. Zo ontvangt de band Isabel Provoost, onder meer bekend van haar succesvolle deelname aan “The Voice”. Ook Tamara de Kraker levert een eigen vocale bijdrage aan het optreden. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie. 

Volg jij ons al op Instagram?

80’s Verantwoord in Middelburg

Vergeet even alle hits van Hazes. Bij 80’s Verantwoord herontdek je dé credible knallers van de jaren ’80. New Order, Talking Heads, The Cure en Salt-n-Pepa zijn terug op de dansvloer van De Spot. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie. 

Klik op de afbeelding voor een weekendtip!

Terug in de tijd in SEROOSKERKE

Op vrijdag 2 maart nemen de fanfare en de percussiegroep tijdens een concert geïnteresseerden mee in een muzikale reis door de tijd. Het optreden vindt plaats in verenigingsgebouw De Zandpunt in Serooskerke. Aanvang van het concert is 19.30 uur, toegang 5 euro, klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

POMPdeLUX bij Hof Poppendamme

Kom de nieuwe voorjaars- en zomercollectie 2018 van het Deense kinderkleding merk POMPdeLUX bekijken in een vrijblijvende en gezellige sfeer in de prachtige en leuke natuur-, speel- en beleefboerderij Hof Poppendamme! Kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken terwijl jij de nieuwe collectie van POMPdeLUX kunt bekijken. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Zeeuwse MTB strandtocht Westkapelle

Op zaterdagavond 3 maart vindt de tweede editie van de Zeeuwse MTB avond strandtocht met verlichting plaats! Deze tocht met een route van 38 km start bij tweewielerspecialist Van der Eijk in Serooskerke en finisht bij het Kasteel van Batavia in Westkapelle. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Ben jij een (beginnende) ondernemer? Wil je wekelijks bruikbare tips ontvangen? Kom dan ook bij de groep die Rachelle aan het opzetten is. Elke week 3 waardevolle SOCIAL MEDIA tips! Klik op de afbeelding om (GRATIS) deel te nemen.

Katerbal Kiekieris ‘s-Heerenhoek

Ook aan de carnaval komt een eind en we sluiten dit traditiegetrouw af met het Katerbal! Het belooft een gezellig avond te worden. Houd onze pagina in de gaten over meer info over de artiest! Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Citylife Terneuzen

Citylife heeft weer een knaller van een event gemaakt voor jullie met wederom een fantastische Line up! Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Kunst en cultuurroute Middelburg

Op de eerste zondag van maart kunt U de bij de Kunst- en Cultuurroute aangesloten ateliers, galeries en expositieruimtes bezoeken. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Meet & greet met Jill Schirnhofer in Middelburg 

Op zondag 4 maart is Jill Schirnhofer te gast in de Drvkkery voor een handtekeningen- en fotosessie tussen 13.30 en 16.00 uur. Jill is bekend van televisie en ongekend populair op Social Media. Van haar eerste boek ‘Tekenen met Jill’ zijn maar liefst 45.000 exemplaren verkocht. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Kidsmiddag Middelburg

GRATIS KINDERSHOW, GRATIS SCHMINKEN, GRATIS BORDSPELLETJES SPELEN

Georganiseerd door GlowGolf en Prison Island Middelburg. Reserveren niet nodig! Klik <<<HIER>>> voor meer informatie. 

The Juke Joints CD & DVD Release Spot Middelburg 

De Zeeuwse bluesrockers The Juke Joints bestaan 35 jaar. Ze gaan dit vieren met het uitbrengen van een live CD & DVD, en wel in De Spot! Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Filmquiz 2018 Zierikzee

Deze quiz bestaat uit negen rondes waarin de deelnemers hun kennis over films kunnen manifesteren. Klik <<<HIER>>>> voor meer informatie.


HUISKAMERCONCERT HAEF VROUWENPOLDER
Als geboren Zeeuw -opgegroeid aan het strand- heeft Stefan Troubadour de kracht, puurheid en schoonheid leren kennen van de natuur. Maar ook het avontuur en de vastberadenheid van het getij!
Zijn vragen, zijn verlangens en de invloeden van de natuur en het leven zelf brachten hem ertoe om het roer om te gooien. Hij zegde zijn baan op en reist sindsdien als ‘Troubadour’ door Europa.

 
Stefan wil het liefst gewoon zichzelf blijven en nodigt iedereen uit om in Vrouwenpolder in Haef Gitaaratelier, Lifestyle & Winkelcafé te komen luisteren!

Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.