Het is weer weekend en wij zijn er aan toe! Ik heb weer gezocht naar leuke, toffe tips voor het aankomende weekend. Weet jij al wat je gaat doen? Er is genoeg dus ik zou zeggen: blader maar! Fijn weekend!

 

MuziekQuiz Middelburg

Georganiseerd door Stichting Griffioen “de wijk” om 20:00 uur met meer dan 50 vragen over 5 decennia en vragen in de categorie film & klassiek. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.
Toegang is gratis.

Lekker vega eten? Klik op de afbeelding!

Bier Spiekers en Stoere mannen Kapelle

We gaan jullie verrassen met 8 stoere biertjes en mannenhapjes op de plank . Buiten stoken we een vuurtje met braadworsten op de BBQ. Tussendoor een rondje spijker slaan.
Wel graag even opgeven als je mee wilt doen. €25.00 p.p. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Openbare vrijlating zeehonden Ouddorp (goed, op de grens van Zeeland)… 

Zaterdag 10 maart om 14.00 uur is er weer een openbare vrijlating van een aantal zeehonden bij Beachclub ’t Gorsje aan de Brouwersdam in Ouddorp. Iedereen is welkom op het strand om te komen kijken. Volg wel goed de instructies van onze vrijwilligers op, blijf achter de afzetting en houd honden aan de lijn. Heel veel plezier! Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Klik op de afbeelding

Vegan Outreach Middelburg

Op zaterdag 10 maart zal er een vegan outreach actie gehouden worden in Middelburg door regiogroep Bite Back Zuid-West Nederland. Tijdens de actie zullen we een driehoeksformatie vormen als stil protest en mensen informeren over dierenleed en veganisme. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Ben jij een (beginnende) ondernemer? Wil je wekelijks bruikbare tips ontvangen? Kom dan ook bij de groep die Rachelle aan het opzetten is. Elke week 3 waardevolle SOCIAL MEDIA tips! Klik op de afbeelding om (GRATIS) deel te nemen.

Kamermuziek schouwen-Duiveland

Aanstormend talent in Noordgouwe! Ze waren al bij Witteman en Radio 4, maar nu bij ons met strijkkwartetten van Brahms, Ravel en variaties op een thema van verschillende Russische componisten. Snel even komen luisteren voordat zij uitvliegen over de wereld! Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Ladies Night Domburg

Waar je ook woont in Zeeland: KOM!

Wat je ook voor plannen hebt: ZEG AF! Wie je ook gaat zien die avond: NEEM MEE!

Want… Op zaterdag 10 maart a.s. kom je toch al naar onze LADIES NIGHT in Domburg?

We gaan nog niet alles prijsgeven, maar wat kun je verwachten?

De CANDY-BOYS heten je welkom en blijven de hele avond (met act), een modeshow en Goodiebag voor de eerste 50 vrouwen! De toegang is gratis: je betaalt wat je nuttigt dus maakt het zo duur als je zelf wilt. De acts zijn van het huis!

Klik <<<HIER>>> voor meer informatie. 

FUNFEST 10 jaar in Goes

In 2018 bestaat FunFest 10 jaar en daarom vieren we extra feest! Op zaterdag 10 maart 2018 zal er een pre-party plaatsvinden in Podium ’t Beest. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Signeersessie boek Westerschelde in Goes (Paard van Troje) 

Maak kennis met de makers van het fonkelnieuwe boek ‘Westerschelde ‘ auteurs Jan JB Kuipers en Karel Leeftink , uitgever Theo Spinnewijn en illustrator Jan Willem Hament zijn tijdens deze boekenweek bij Het Paard van Troje om hun nieuwe boek te signeren en te verrijken met een echte Leuntje en Merien tekening. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Gratis taxatie oude wijnen en verkoop kelderschatten 

Ga op zoek in uw wijnkelder naar oude wijnen, misschien zijn ze nog veel geld waard. Neem ze mee en laat ze gratis taxeren door de experts. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Borrel & Boter in Domburg 

Zo’n druilige zondagmiddag. Niets moet, alles mag. Maak een heerlijke strandwandeling en kom u daarna opwarmen in ons restaurant. Op zondagmiddag 11 maart hebben we namelijk de borrel & boter middag. Een heerlijke lunch met bijpassende wijnen.  Beter kun je je zondagmiddag niet besteden! Reserveer op de door u gewenste tijd en kom genieten! 27,50 inclusief de wijnen! Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Springstof festival in Middelburg 

De tweede editie van het allerleukste festival voor kinderen: Springstof. Kinderen zijn de baas op dit vrolijke muziekfestival met een heel tof optreden van VOF de KUNST, creatieve workshops, rondleidingen door het poppodium, disco en lekkere hapjes en drankjes. Oké, je ouders mogen ook mee. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Kids College Kunst Vlissingen

Word een echte Roosevelt Junior student! Zit je in groep 6, 7 of 8? Ben je nieuwsgierig? Dat komt goed uit! Want zondag 11 maart organiseert Roosevelt Junior samen met ZB| Bibliotheek Vlissingen en University College Roosevelt weer een supertof Kids College. Deze keer staat het Kids College in het teken van de Kinderkunstweek 2018: Dieren. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie. 

City Trail Vlissingen

City Trail Vlissingen op zondagmiddag 11 maart vanuit de Machinefabriek! Wederom een leuke nieuwe route door Vlissingen. Laat je verrassen en kies onderweg, hardlopend of wandelend, voor de route van 6km of 9km. Net als de voorgaande edities gaan we er weer een gaaf feestje van maken. City Trail Vlissingen wil je niet missen! Klik <<<HIER>>> voor meer informatie. 

Er was eens… De Gelaarsde Kat in Hulst
Zo beginnen de meeste sprookjes. Of het sprookje van De Gelaarsde Kat óók zo begint…? Jullie zijn van harte uitgenodigd te komen luisteren op zondagmiddag 11 maart! Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.