Ook deze weekendtips staan weer bomvol met leuke uitjes, evenementen, theater, muziek, en dagjes weg met de kids in Zeeland (het is tenslotte VAKANTIE)!
Er is weer veel te doen in onze prachtige provincie. Wat je ook gaat doen en met wie: GENIET!
Ik wens je een super fijn weekend en tot volgende week,

P.S. tussendoor heb ik allerlei tips gegeven voor leuke uitstapjes tijdens deze voorjaarsvakantie!

Lekker taart eten in Middelburg? Klik <<<HIER>>> 

De Familie van Nelie barst van liefde (6+) in de Mythe in Goes

“Wie wil er op avontuur met een nieuwe familie?
Bij de Familie van Nielie is alles mogelijk. Maar het kan ook wel eens misgaan. Wat doe je als dochter Pam verdwijnt, de filosoof zijn hoofd door een raam steekt, en er tussen al dat heerlijke nieuwe soms iets ouds en verdrietigs oppiept… Dan barst de Familie van Nielie van liefde soms bijna uit elkaar.

‘De Familie van Nielie’ is het eerste deel van een familieavontuur dat de komende vier jaar speelt. Een verhaal met veel liedjes, live muziek en poppen, in een wereld vol bouwstenen.”

Klik <<HIER>> voor kaarten en meer informatie.

Lekker taart eten op Tholen? Klik <<<HIER>>> 

Ben jij een (beginnende) ondernemer? Wil je wekelijks bruikbare tips ontvangen? Kom dan ook bij de groep die Rachelle aan het opzetten is op Facebook. Elke week 3 waardevolle SOCIAL MEDIA tips! Klik op de afbeelding om (GRATIS) deel te nemen.

Cabarestafette (studio A58)

Een nieuwe generatie cabaretiers die staat te trappelen om het grote publiek te veroveren! Met drie uiteenlopende acts en muziek van Pica DJ en DJ Skipper, die de zaal voorafgaand warmdraaien, is een verrassend leuke avond gegarandeerd. Klilk <<<HIER>>> voor meer informatie of kaarten! 

Brandweerman Sam in het CCXL theater in Vlissingen

“Het Circus komt naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.”

Deze show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin.
Kom verkleed! Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet. Daarnaast ontvangen alle kinderen na afloop een Junior Cadetten diploma.

Klik <<<HIER>>> voor meer informatie!

Vakantie activiteiten De Klepperhoeve in Middelburg 

In de voorjaarsvakantie organiseert de Klepperhoeve toffe activiteiten. Van dieren verzorgen tot knutselen, spelletjes spelen tot dieren knuffelen, pony ritjes tot evenement en ga zo maar door! Dat wil je toch niet missen!? Klik <<<HIER>>> voor meer informatie. 

Zeeland op z’n mooist! Foto: private archief Rachelle. Klik <<<HIER>>> om te lezen waar deze brug is! 

Kinder-Doe-Dagen bij het Ambachtscentrum in Goes 

Op het middenplein van het Ambachtscentrum kunnen kinderen verschillende knutsel werken maken tegen een kleine vergoeding. Je kunt er veel verschillende leuke dingen doen, kom gewoon kijken!!! De ateliers zijn geopend, ook daar zijn mini workshops te volgen en leuke cadeau artikelen verkrijgbaar! De koffie staat klaar! Klik <<<HIER>>> voor meer informatie. 

Indoor eventing Zeeland Ruitersport Nieuw en Sint Joosland

Indoor Eventing Zeeland bestaat uit twee onderdelen, een springparcours op onze buitenpiste en een spectaculaire indoorcross door beide binnenbanen.
Klik <<<HIER>>> voor meer informatie. 

Indoor European Kart Challenge

Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Crazy Piano’s in Goes

Crazy Pianos weten als geen ander hoe ze een zaal op zijn kop kunnen zetten. De zingende, swingende, uitdagende, humoristische muzikanten op de drum, saxofoon en brandweerrode piano’s maken er weer een muzikale rollercoaster van. Klik <<<HIER>> voor meer informatie. 

Salsa by the sea
Klik <<<HIER>>> voor meer informatie. 

OP ZOEK NAAR LEUKE SPEELTUINEN IN DE VAKANTIE? KLIK DAN <<<HIER>>>

Vestingcross in Hulst

Tweede editie van de Vestingcross / Brico Cross Hulst, een spektakelrijke internationale cyclocrosswedstrijd met een top deelnemersveld op een unieke locatie! Klik <<<HIER>>> voor meer informatie.

Leuke (outdoor) speeltuin: Klok’uus in ’s Heer Arendskerke (klik op de afbeelding). 

Sundays High Wine in Domburg

Op zondag 18 februari aanstaande kun je bij ons de gehele dag aanschuiven voor HIGH WINE in Domburg!

“Come on and WINE with us!” Klik <<<HIER>>> voor meer informatie. SOULKITCHEN IN DOMBURG! 
Bij de Roode Leeuw in Domburg kun je zondag gaan luisteren naar de klanken van Soulkitchen vanaf 15.00 uur (tot 18.00 uur). Klik <<<HIER>>> om meer te lezen over de Roode Leeuw.
Welke kinderfilms draaien er allemaal in de voorjaarsvakantie? 
Klik <<<HIER>>>