In het leukste straatje van Vlissingen, de Sint Jacobsstraat op nummer 14, heeft Kim McEvoy haar leuke winkel Pretty Woman.
Ze is gek op het (in)kopen van mooie kleding, tassen en sieraden en uit die passie groeide het idee om een tweedehands/vintage winkel te beginnen!

Tekst: Laura (correspondent Vlissingen)

Kim McOy
Kim McEvoy

Wij mochten een kijkje komen nemen in de winkel. De winkel is heel licht en ruim opgezet. Kim verkoopt naast een flinke collectie vintage kleding en sieraden ook de nieuwe kleurrijke collectie van King Louie. De vitrinekasten zijn gevuld met vintage designertassen van o.a. Louis Vuitton en Burberry.
img_7027
Om je look compleet te maken heeft Kim ook een kleine collectie schoenen van o.a. Marc Jacobs in de winkel staan. Voor de feestdagen of een ander leuk feestje heeft ze trouwens ook nog een leuke collectie (nieuwe) cocktailjurken hangen.
Trouwens, als je zelf nog een leuk (merk)item hebt hangen dat je niet meer draagt? Of misschien wil je je designertas ‘kwijt’ dan kun je altijd contact met Kim opnemen en een leuke deal met haar sluiten!
img_7035

Openingstijden:
Donderdag en vrijdag van: 10.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag van: 10.00 uur tot 17.00 uur.
Koopzondag: geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Adres:
Sint Jacobsstraat 14 in Vlissingen

Pretty Woman Vlisingen
Pretty Woman Vlisingen

img_7031
img_7030
images