Deltapark Neeltje Jans, voor de Zeeuwen een begrip. Wij hadden -vroeger toen onze kids nog kleiner waren- een abonnement en kwamen hier zo graag! Want het themapark is naast dat het gewoonweg mega leuk is om te bezoeken ook nog eens leerzaam. Alles draait om het thema Deltawerken, kust en zee. Een belangrijk onderwerp dus in Nederland! 
Het park onderscheidt zich -wat mij betreft- hiermee van de vele andere parken! En zoals ze het zelf zeggen “een dagattractie met een duidelijke maatschappelijke doelstelling!” HOPPA!
Je kunt hier een hele dag geniet van de zeedieren, spetterende attractie en alles van de Deltawerken zien! De locatie is TOP! Midden in de zee, omgeven door het echte Zeeland!
Daarnaast ging mijn dochter (de wildebras) alleen mee voor de waterattracties. Glijden van de hoge waterglijbaan was favoriet! 
Vergeet dus je zwemspullen en een handdoek niet mee te nemen. 

Deltapark Neeltje Jans Zeeland
De DELTA EXPERIENCE is echt een dikke vette tip! Het leert onze kinderen (en onszelf) alles over de Watersnoodramp! Wat natuurlijk ontzettend belangrijk is.
Daarnaast vind IK de shows het aller-aller-leukste! De Zeehondenshow, de voedering van de haaien, of de zeeleeuwen show (die is ook echt zooooo leuk). Voor een X bedrag mag je zelfs met ze op de foto, mocht je dat leuk vinden.
Deltapark Neeltje Jans Zeeland
Weet je, er is zoveel te doen (je hebt er een speeltuin, een treintje, diverse attracties, lekker eten en drinken) dat je het zelf eens met eigen ogen mag gaan bekijken!
Van 1 april t/m 29 oktober zijn ze dagelijks geopend tussen 10.00 uur en 17.00 uur!
In het hoogseizoen tot 18.00 uur! Wij gaan een leuke samenwerking aan met het park en binnenkort kun je een leuke VLOG bekijken van dit park EN er komt een MEGA winactie aan!
Dus blijf ons volgen!
Festivals Zeeland


GEGEVENS:
Deltapark Neeltje Jans

Faelweg 5
Vrouwenpolder

www.neeltjejans.nl 

Het park ligt in het hart van de Oosterscheldekering en is bereikbaar via de N57, zowel vanuit de richting Middelburg als vanuit Rotterdam. 
De bus -lijn 133 Middelburg-Oude Tonge) stopt voor de deur!