30 mei 2016

FESTIVAL VESTROCK (inclusief winactie)

Luister, er wordt wel eens gemopperd dat er hier in Zeeland niets te beleven valt… Maar deze maanden spat Zeeland bijna uit elkaar van de gave, muzikale, originele en culinaire feestjes! En aanstaande vrijdag, zaterdag & zondag gaat het helemaal los in Hulst op een eiland in de Buitenvest. Wat mogen wij als Zeeuwen trots zijn op dit festival. Wat daar in het mooie Hulst voor elkaar wordt gebokst, is waanzinnig. We hebben het natuurlijk over VESTROCK!
VESTROCK is ontstaan uit het brein van een vriendengroep uit Hulst en omgeving die zelf jaarlijks vele festivals bezoekt. Ze vonden dat er in Hulst mogelijkheden waren voor een festival, met een boutique karakter, met goede voorzieningen, goed eten en drinken en uiteraard goede artiesten.
VESTROCK JUNIOR FOTO 1
Dit jaar vindt de 7e editie van VESTROCK plaats. Het festival heeft zich ieder jaar verder ontwikkeld. Zo is dit inmiddels de 6e editie waar VESTROCK UNIVERSITY bezocht kan worden en VESTROCK JUNIOR is dit jaar aan zijn 5e editie toe. Speciale aandacht is er voor opkomend talent. VESTROCK laat het publiek graag kennismaken met (nog!) relatief onbekende bands zoals dit jaar onder andere Indian Askin, King Kong Company, Cronin, Black Honey, All Tvvins.

Black Honey
Black Honey

Smullen wordt het dus aankomend weekend. Op vrijdag staan bijvoorbeeld de mannen van Kensington als hoofdact op het podium en wordt het muzikale feestje afgesloten door de Bingo Players. Deze act zorgt gegarandeerd voor de-ik-kan-echt-niet-langer-meer-stilstaan-ik-moet-bewegen-beats.
Op zaterdag is ’s middags K’s Choice al van de partij (weet je nog? I’m not an addict?) en als we even een greep nemen uit het avondprogramma; olalala! De Staat, De likt (deze meneer lijkt wel een crimineel neefje van de Jeugd van tegenwoordig) en ook de mannen van Typhoon komen een feestje bouwen. Typhoon kreeg in Goes laatst het publiek nog massaal aan het dansen en springen. De Typhoon pakt je op en swingt je neer!
Typhoon
Typhoon

Nu hebben we enkel een deel van het muzikale programma van deze dagen met jullie doorgenomen, maar er is meer! Wat dacht je van Lebbis of Hetty Helsmoortel die ons in De Kapel antwoord gaat geven op de vraag wat Viagra, chemotherapie, penicilline en de Post-it met elkaar gemeen hebben? In de St Willibrordusbasiliek is er trouwens een mooi akoestisch programma in een wonderschone sfeer te verwachten.
En dan de zondag, VESTROCK JUNIOR… Een dag ingeruimd op dit festival voor onze eigen jeugd van tegenwoordig. K3, Lil’ Kleine, Brace en ook Buurman en Buurman om maar eens wat namen te noemen. Een line-up voor de kleine medemens, maar stiekem ook wel errug leuk voor de volwassenen die mee gaan. Denk je nu: ‘O, hier wil ik bij zijn!’ Zorg dan dat je volgend jaar op tijd bent, want deze zondag is al volledig uitverkocht!!!
VRJR Bas Gijsels
VESTROCK, een fantastisch festival in onze eigen provincie. We zien het al voor ons; lekker relaxed zwervend over het festivalterrein. Vermaakt en aan het denken gezet worden in De Kapel. Ontspannen genieten van een akoestisch optreden in De Basiliek. Om vervolgens weer uit je dak te gaan bij de optredens met een lekker koud biertje in de hand of twee biertjes natuurlijk of…
VESTROCK Favicon
Voor het complete programma en tickets voor de vrijdag en zaterdag verwijzen we jullie naar www.vestrock.nl
Overigens kun je overnachten op de festivalcamping die gelegen is in het park aan de Vest (op kruipafstand van het festivalterrein)!
En.. speciaal voor jullie mogen we 1 kaart weggeven (voor de zaterdag)! Wat moet je doen?

  • Deel deze post openbaar op jouw Facebook;
  • Type in de comments onder deze post dat je kans wilt maken op een kaart.

Zo simpel is het. Wij nemen deze week met de winnaar contact op, dus heb je vrijdag nog niets gehoord.. Helaas! Succes allemaal!