22 juni 2019

Brasserie LouLou in Cadzand-Bad

Hotspot Brasserie LouLou in Cadzand-Bad

Eigenlijk (jaja ik schaam mezelf) was ik nog nooit écht in Cadzand geweest. Natuurlijk: wel “eens” doorheen gereden, maar dat was het dan ook. Totdat ik met mijn lieve vriendinnen een dag ging toeren door Zeeuws-Vlaanderen en we bij Brasserie LouLou eindigden. Een plek die instant mijn hart wist te veroveren qua ligging, inrichting en eten (ook belangrijk).

Drukke stranden van Zeeland

Aan het strand op de boulevard, uitkijkend over de zilte zee en de welbekende drukke stranden van Zeeland ligt Brasserie LouLou.

Een plek om instant verliefd op te raken, voor mij liefde op het eerste gezicht door onder andere het geweldige interieur.

Golden tea

We waren aangenaam verrast (na een uurtje op het strand eerst gezeten te hebben) en schoven aan met trek. Een kopje golden tea vooraf aan de gegrilde groenten met humus en een salade geitenkaas en de tafel was stil.

Aanrader!

Het interieur is trendy-sjiek met mega gave details. Eentje waar je direct geïnspireerd raakt thuis ook aan de slag te gaan.

Een plek waar ik zeker nog eens terug kom: door de ligging met uitzicht op het strand van Cadzand, door het écht smaakvolle eten met diverse gerechten die helemaal aansluiten hoe wij thuis eten (vega) én door de ambiance, waar het team ook zeker aan bij draagt.

Aanrader!

Liefs Rachelle

"Ik dacht dat je alleen blogger was?"

Neen. Ik help Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), communicatie en online strategie!