21 april 2018

5x leuke tips -met kids- voor in de meivakantie in Zeeland!

De meivakantie is aangebroken en er liggen 2 heerlijke weken voor ons van (hopelijk) zon, zee & strand. Maar natuurlijk ook leuke dagjes weg, Zeeland verkennen en een boel anders leuks (dat gaan wij doen). Speciaal voor jullie heb ik 5 leuke tips met kids om te doen in Zeeland. Regen of zonnestralen, genoeg te doen in Zeeland!

De Hollandsche Hoeve in Goes: Eeterij&Spelerij!

De Hollandsche Hoeve in Goes is echt een FANTASTISCHE plek om te vertoeven met kids. De hoeve biedt namelijk enorm veel mogelijkheden voor zowel de kinderen als de ouders. Want naast een natuurgebied, is het ook een wandelgebied, en zijn er diverse speeltuinen.

Zeeland met kids (jeeeeej) || Natuur- Speel- en Beleefboerderij Hof Poppendamme (VIDEO)

Hof Poppendamme is de natuur-, speel- en beleefboerderij van Zeeland!
Waar ­kinderen lekker kunnen spelen en volwassenen heerlijk kunnen genieten en ­relaxen. En weer of geen weer, je kunt er altijd terecht. Deze speeltuin is maar liefst 364 dagen per jaar open en al vanaf 9.00 uur ’s ochtends! 

Uit met kinderen in Zeeland || Deltapark Neeltje Jans!

Deltapark Neeltje Jans, voor de Zeeuwen een begrip. Wij hadden -vroeger toen onze kids nog kleiner waren- een abonnement en kwamen hier zo graag! Want het themapark is naast dat het gewoonweg mega leuk is om te bezoeken ook nog eens leerzaam. Alles draait om het thema Deltawerken, kust en zee. Een belangrijk onderwerp dus in Nederland! 

Speelboerderij Pierewiet in Nieuwvliet

Je hoeft je geen moment te vervelen! Knutselen met hout, papier, piepschuim of ijzer of leef je uit in de klim- en klautertoren. Buiten ook heel veel te doen! Klik <<<HIER>>> om te lezen over deze speeltuin of andere leuke speeltuinen in Zeeland!

Terra Maris in Oostkapelle


Terra Maris heeft een enorme keuze aan leuke activiteiten met kinderen en die omgeving is ook echt super tof om te wandelen met kinderen (en strand ook!).
Klik <<hier>> als je meer wilt lezen.

Leuke dingen hoeven niet altijd geld te kosten, toch?
Hierbij een Zeeuws lijstje van toffe GRATIS tips om te doen in Zeeland! Klik <<<HIER>>> om te lezen!

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke dingen te doen in Zeeland, klik <<<HIER>>> bijvoorbeeld voor een lijst met allemaal toffe speeltuinen in Zeeland! Enfin, wat je ook gaat doen: GENIET!
En heb je nog tips voor mij? Mail ze dan naar redactie@zeeuwze.nl