Storytelling

Wat is jouw verhaal?

Ken jij jouw verhaal? Ja, natuurlijk denk je nu toch?

Ik durf je te vertellen dat veel ondernemers hun eigen verhaal wellicht kennen, maar niet weten hoe ze dit verhaal naar buiten brengen.

Waarom is storytelling belangrijk?

Storytelling is MEGA belangrijk online, want mensen verbinden niet langer met een bedrijf maar met een persoon. 

Als jij jouw verhaal niet naar buiten brengt heeft het voor toekomstige klanten geen zin om je te volgen of ambassadeur van jouw pagina’s te worden. 

Wanneer je denkt dat je je eigen verhaal kent? Guess again. Rachelle laat tijdens deze training je hard werken met als resultaat dat alles online ineens veel gemakkelijker ging. De basis stond als een huis. Aanrader.
Femke de Waard
Designer

Hoe vertel je jouw verhaal?

Tijdens deze training beginnen we bij A en eindigen we bij Z en dan staat jouw verhaal. Dat verhaal kun je direct implementeren op jouw website, en op jouw Social Media kanalen. 

Want wat doet storytelling voor jouw bedrijf?

  • De kracht van de emotie! Je raakt jouw doelgroep op emotioneel vlak, je verbindt met ze en je raakt hun ervaringen waardoor je direct een band creëert met elkaar. Die band is de basis voor een oprechte zakelijke relatie. 

Storytelling inzetten als tool?

Tijdens deze training storytelling ga jij aan mij jouw verhaal vertellen en ga ik de vertaalslag maken naar online. Op die manier leert jouw online community je veel beter kennen, waardoor je van volgers ambassadeurs kunt maken. Jouw verhaal is tenslotte toch hoe het allemaal begon? 

Laat jouw verhaal dan ook de reden zijn dat jij online ambassadeurs (= klanten) gaat aantrekken. 

Praktische informatie

Marketing gaat niet over wat je wilt verkopen, maar over de verhalen die je vertelt. Zullen wij jouw verhaal gaan vertellen? Doe dan mee aan deze training. 

Deze training duurt een dagdeel (4 1/2 uur) en wordt gegeven bij het Koffiepand in Middelburg. 

Deze training volg je één op één en de prijs van deze training is: 347 euro exclusief BTW. 

Liefs Rachelle