Social media beheer

Elke week de leukste posts online op jouw kanalen?

Geen zin (en tijd) om alle ins- en outs te leren over Facebook & Instagram te leren om jouw Social Media kanalen ten volste te benutten?  Ik kan je ontlasten door te doen waar ik goed in ben: jouw Social Media kanalen beheren én laten groeien: met alle positieve gevolgen van dien!

Hoe ga ik jouw bedrijf ondersteunen?

We beginnen met een vrijblijvend gesprek waarin we natuurlijk eerst gaan kijken of jij en ik (en jouw bedrijf) bij elkaar passen en de prijs overeen komt. Ik heb pakketprijzen vanaf 240 euro per maand, dus geen moeilijke offertes die je moet goedkeuren.

Vervolgens (bij wederzijds akkoord) ga ik een Social Media plan schrijven voor jouw bedrijf, onderneming en dat plan bespreken we.

Waarschuwing

Dan ga ik aan het werk en jij ook, máár jij binnen jouw bedrijf en ik op jouw kanalen! Ik beheer al jouw Social Media kanalen, creëer content en blijf verantwoordelijk voor het ontwerp & opmaak van je profielpagina(‘s). 
Jij kunt het dus helemaal uit handen geven!

Waarschuwing: ik word ‘part of the family’ anders kan ik mijn werk niet doen!

Wil je dat ik jouw kanalen ga beheren?
Dan maak ik graag een afspraak met je.

OPdrachtgevers waar ik voor werk (of gewerkt heb):