8 november 2016

ZeeuwZe&Hij | De leukste mannenwinkels in Middelburg!

Wij hebben de afgelopen weken ontzettend veel leuke en interessante mannen geïnterviewd. En we kunnen met zekerheid zeggen dat “ZeeuwZe&Hij” een blijvertje is.
Want hoe goed gaat dit samen?
Hoe leuk is het om mannen dat podium te gunnen dat we al jaren aan vrouwen geven!

Enfin, wij vroegen ze de leukste mannenwinkels van Middelburg te noemen en maakten een lijstje ervan.
Overigens komen de komende weken alle grote plaatsen van Zeeland aan de beurt, dus tip ons, mocht je een leuke mannenwinkel weten.

 • BoMont in Middelburg
  Denk schoenen, truien, vesten, maar ook accessoires! Mac Jeans, Petrol en Gaastra. En als kers op de slagroom op de taart… Peter Christ (ja DIE) adviseert en verkoopt bij BoMonT op de markt in Middelburg.
 • Bijleveld Mannenmode in Middelburg
  Niet alleen pakken, maar ook sportief en casual! Overhemden, stropdassen, vesten! Merken als Hugo Boss, Calvin Klein en Eton. Onder de mannen een begrip?!
 • Henk Sies in Middelburg
  Al jaren een begrip in Middelburg! Wie ging er niet bij Henk Sies om zijn kleding vroeger? En nog een winkel waar veel mannen aangeven graag te komen om kleding te shoppen. We konden geen website vinden, maar het adres is: Pottenmarkt 7 in Middelburg.
 • View49 in Middelburg
  Mooie Italiaanse merken en meer! Hier vind je echt wel de topmerken (en krijg je altijd een bakje espresso tijdens het winkelen)!
 • Van der Sloot schoenmode in Middelburg
  Wanneer we vroegen tijdens interviews waar haal jij je schoenen werd Van der Sloot in een adem genoemd. Etienne snapt het! Is apart, loopt buiten de gebaande paden en dat doet hij volgens ons goed.
 • Peter Christ in Middelburg
  Heel eerlijk? Dit voelt vreemd om te schrijven, want Peter is niet langer Peter. Althans, hij is wel Peter, maar Peter binnen BoMonT. Snap je het nog?
  Goed, je kunt bij Peter Christ-zonder Peter, ook toffe kleding scoren, dat mag wel gezegd worden. En veel mannen lopen hier dan ook graag even naar binnen. De zaak zit gevestigd op Nieuwe Burg 21 in Middelburg.

Dit waren de winkels waar ‘onze’ mannen graag winkelen!!
Mocht je aanvullingen hebben, dan horen we dat graag! 

Volgende keer: “de leukste mannenzaken aan de Walcherse kust.”

Dus kom maar op met die tips!