10 juni 2018

Yourlbb’s nieuwe boek STAYCATION nu in de winkel: mét ook leuke tips in Zeeland!

Anne de Buck
Héél vroeger -toen we nog huiswerk hadden- leerde ik Anne de Buck kennen.
Haar broer en mijn broer zaten samen op tennis en daardoor heb ik (ze speelden allebei namelijk ook nog eens vrij goed tennis) zo’n beetje alle tennisbanen van Nederland gezien.
Anne dus ook, want ook zij ging vaak mee naar deze wedstrijden. Enfin, ik zal je niet vermoeien met deze verhalen, maar Anne woont momenteel in Amsterdam en is oprichter van Nederlands grootste (urban) travel- en lifestyle blog Your Little Black Book én sinds kort van: Travelkids.co 

Middelburg
De grap is dat Anne en ik dus op de hoogte blijven van elkaars leven (althans, de zaken die we online delen) via onze platformen. Ondertussen heeft ze al meerdere boeken geschreven, maar haar laatste boek is wel heel bijzonder voor mij, omdat ik een kleine bijdrage mocht leveren.
Er staat namelijk een hoofdstuk in het boek Staycation over Middelburg, de Zeeuwse hoofdstad, waarin ze zelf haar tips geeft. Nu mocht ik zelf dus ook enkele toffe to-do-tips geven over mijn woonplaats!
Overigens samen met collega-blogger Little Spoon (die haar culinaire tips deelt).

Snel doorbladeren toen hij eenmaal op de mat lag (haha)

Daar werd ik natuurlijk heel erg blij van én daar ben ik ook wel een beetje trots op. Het boek is overigens door heel NL te koop en geeft echt heel fijne tips als je op vakantie gaat in eigen land.
Ik word altijd heel erg blij van samenwerken en dit soort initiatieven.
Culikaravaan
Eén tip van mij (zoals je hieronder kunt zien) is de Culikaravaan, natuurlijk een must-go in de zomer (helaas net voorbij).
Meer informatie -> klik <<<HIER>>>  

Goed, even een trots moment dat ik met jullie wilde delen, en daarbij wil ik MEGA reclame maken voor dit boek. Zeker als je op vakantie gaat in eigen NL.

Staycation kost overigens 20 euro en is in veel boekhandels verkrijgbaar.
Klik <<<HIER>>> voor de link naar het boek bij de boekhandel.

“Anne de Buck is de oprichter van Nederlands grootste (urban) travel en lifestyle blog Your Little Black Book. Als professioneel travelblogger reist ze de hele wereld over op zoek naar de leukste hotspots en verborgen parels.”