31 augustus 2017

Winkelen in Zeeland, 10x winkelen in Vlissingen!

We gaan door met een favoriete rubriek van jullie: 10 winkelen in… 
Goes & Middelburg zijn Vlissingen al voorgegaan, dus je raadt het natuurlijk al..
Vandaag is het tijd voor Vlissingen!
Tien leuke winkels in Vlissingen.
Boeken om heerlijk om in weg te dromen, eten om van te smullen… 

Laten we beginnen!
De volgorde is trouwens random gekozen, het is geen top 10. 

Tekst: Rachelle Verhage 

START WITH DIRT
Op de Oude Markt in Vlissingen zit Start with Dirt, waar je terecht kunt voor duurzame planten, bloemen en meer. Het groene hart van Vlissingen!? Zeer mooie winkel, waar de liefde voor de natuur een grote rol speelt.

Adres:
Oude Markt 3
Vlissingen 

BOEKHANDEL ’t SPUI
Deze boekhandel mag zeker niet ontbreken in dit lijstje! Margreet werd dit jaar verkozen tot boekverkoper van het jaar, een welverdiende titel! Deze boekhandel is heerlijk om te bezoeken (ik houd enorm van boeken dus word hier zo gelukkig van). Een parel in Vlissingen op een fantastische plek.

Adres: 
Oude Markt 5
Vlissingen 

’t BROADMISJE
Je kunt hier terecht voor een lekker broodje van Zeeuwse bodem, MAAR ook voor een lekker flesje likeur (leuk om weg te geven), stukje kaas, Zeeuwse zeekraal mosterd, mayonaise… Een heleboel lekkers voor thuis of om cadeau te geven! Ik kocht hier trouwens een Zeeuws likeurtje..

Adres:
Oude Markt 11
Vlissingen

’t POTHUYS 
Een winkel met leuke woonaccessoires.
Mocht je in Vlissingen zijn, dan is deze winkel zeker een aanrader. En die groene gevel? GEWELDIG! Het is dat wij dat in Middelburg niet mogen van de gemeente, want anders was mijn huis gister al groen.
Adres:
Sint Jacobsstraat 2
Vlissingen

PRETTY WOMAN 
En persoonlijke favoriet! Wat mij betreft een enorm fijne winkel waar ik uren kan rondkijken. Heerlijk!
Klik <<HIER>> om te lezen wat Laura hier al eerder over schreef.
Adres:
Sint Jacobsstraat 14
Vlissingen

ROOTWOORD 
Nog al zo’n favoriet! Je kunt hier terecht voor brocante, woonaccessoires, vintage, maar je kunt ook naar de barbier. Tof concept met duurzame, mooie producten!
Adres:
Sint Jacobsstraat 17
Vlissingen 

EETWINKEL VLISSINGEN
Een mooie winkel waar je heerlijk -en puur- kunt lunchen. Je kunt er ook terecht voor je boodschappen. Bewust boodschappen doen in het hart van Vlissingen. Ik vind dit een geweldige plek in Vlissingen.
Adres:
Walstraat 43
Vlissingen 

OP&TOP ZIJ
Zeer leuke winkel met een verassende collectie! En wat werden we ontzettend hartelijk en warm begroet door de eigenaar. Een aanrader! En zie je dat gele jurkje in de etalage? GAAF!
Adres:
Walstraat 45
Vlissingen


MRS. MARCOS
Deze dameskledingzaak is ook ECHT een parel in Vlissingen.
Wat een gave winkel is dit met prachtige spullen (en heeeeel toffe schoenen!).
Adres: 
St. Jacobsstraat 26 
Vlissingen 

RAY’S BOUTIQUE
Deze herenkledingzaak (en schoenenwinkel) valt direct op als je voorbij loopt. Niet alleen voor heren een winkel om te bezoeken, ik kan je vertellen dat ik er zelf ook even heb rond gekeken (en een gaaf overhemd heb gekocht voor mijn man).
Adres:
St. Jacobsstraat 31 
Vlissingen 
TROUWEN?
Mocht je nu trouwplannen hebben, durf ik wel een elfde tip te geven: “the weddingdressers” in Vlissingen. Klinkt als een romantische comedie, maar wat ze doen is het volgende; je kunt met 1 bezoek aan deze winkel alles regelen voor je bruiloft. Een zeer uniek concept in Vlissingen.
Adres: 
Walstraat 50 
Vlissingen 
Dat was Vlissingen, lieve lezers! Mocht je zin hebben om -tussen het winkelen door- even lekker te lunchen raad ik ‘Kust’ aan in Vlissingen. Een geweldige plek in Zeeland met een subliem uitzicht.
Het adres is: Nieuwendijk 3, Vlissingen.
Mocht je zelf nog aanvullingen hebben? Mail ze naar redactie@zeeuwze.nl