Op 16 april jl. deelden wij via Instagram dat we deze reeks gingen publiceren en vroegen jullie om tips! Op 25 april jl. kwam onze eerste BLOG hierover online (lees dat blog <<HIER>>) en aan het einde van dat blog kondigden wij aan dat de eerstvolgende stad MIDDELBURG zou zijn!
So you know! 

En we vroegen jullie ook om tips!
We zijn overstroomd door TIPS!!
Helemaal GEWELDIG!
Uit de meer dan 200 (!!) tips hebben we de winkels uitgekozen waar jullie het liefste winkelen in Middelburg (en natuurlijk als Middelburgse IK ook). De volgorde is trouwens random gekozen!


The Tube in Middelburg! 
Dé winkel in zeeland voor snow, skate en surfgerelateerde artikelen! Dit is gewoon een van de tofste winkels in Middelburg met een instore shop van Roxy. Een winkel die je zeker niet mag overslaan als je in Middelburg gaat winkelen. Als is het maar om even te gaan kijken.
En daarbij koppel ik NALA LUNA er zeker weten aan! Applaus voor deze speciale toffe damesshop! Een persoonlijke favoriet van mijn schoonzusje overigens en van meer van jullie.
Adres:
Segeerstraat 64-68 
Middelburg 

Conceptstore “Two Ladies Like” en “Zola Kids” in Middelburg
Het leuke is dat ik hier mijn kantoor heb, en dat er veel inzendingen waren voor deze store. Het is daar ook gewoon heel erg leuk! Je hebt enorm veel voor jouw interieur, styling tips die je kunt vragen, echt unieke meubels en accessoires voor in je huis!
Zola Kids verkoopt een mooie collectie aan kinderkleding. Denk Molo, Z8, Someone, Brian&Nephew en meer! Nadja heeft een leuke collectie voor alle leeftijden en dit is de favoriete winkel van mijn dochter!
De winkel gaat binnenkort verhuizen dus dan zullen we jullie het nieuwe adres geven!
Adres (tot 17 juni):
Korte Geere 20 
Middelburg 

Two Ladies Like Middelburg


Wit&Zo in Middelburg
De favoriet van VELEN VAN JULLIE! Geweldig!
Ook de favoriet van mijn vriendin Symoon trouwens mocht je het willen weten! Echt een heel toffe kledingcollectie en ze zijn enorm actief op Facebook met toffe foto’s (die je via Facebook kunt bestellen). Zeker een kijkje gaan nemen.
Adres:
Lange Viele 11
Middelburg

El Kantra Middelburg


Marokkaanse Lifestyle winkel El Kantra in Middelburg 
Deze Marokkaanse winkel is echt een must-see als je ooit in Middelburg bent! Als je in Middelburg woont, dan ken je deze winkel natuurlijk. Je kunt hier de mooiste serviezen shoppen, schalen, tajine’s, accessoires voor jouw interieur! En daarnaast kun je er op het terras ook een heerlijk kopje verse thee drinken!
Klik <<HIER>> om er meer over te lezen!
Adres:
Pottenmarkt 8
Middelburg 

Concept-store Inmiddels in Middelburg 
Deze mix-store -met diverse toffe ondernemers onder 1 dak- volgen wij al vanaf het begin! Klik <<HIER>> om de allereerste vlog te bekijken!
Met Yoga (en diverse andere bewegingsvormen op de eerste verdieping) koffie (lekkere koffie) en taartjes (JAMMIE), lunch, een kapster (daar binnenkort meer over), massagetherapeut en praktijk voor haptonomie is zeker een bezoekje waard!
Daarnaast verkopen ze diverse (woon)accessoires, sieraden van InnerPieces, edelstenen van Grace, dameskleding, tassen, bloemen van Ilse van Es bloemenatelier (klik <<HIER>> om er meer over te lezen) en nog veel meer!

Inmiddels Middelburg

Deze store mag je dus zeker niet overslaan als je in Middelburg bent!
Adres:
Lange Delft 127,
Middelburg 

De Drvkkery in Middelburg 
Dit Culturele ontmoetingspunt mag ook zeker niet ontbreken in deze lijst! Ik kan hier uren dwalen. De kinderboeken afdeling (met natuurlijk even een bezoekje aan de beer) is nog steeds favoriet bij mijn kinderen en wanneer ik dan even een kopje thee of koffie drink (of een hapje eet) in de brasserie, zitten ze het liefst op een krukje tussen de boekjes!
Een van mijn lievelingsplekken van Middelburg!
Adres:
Markt 51
Middelburg

Ladylike Fashion in Middelburg
Betaalbare Fashion musthaves! Veel van jullie hebben deze winkel getipt!
Een aantal reacties: “Ik denk dat veel Middelburgse vrouwen hier shoppen!”
“Je kunt via een PB op Facebook al kleding weg laten hangen die je online voorbij ziet komen. Hoe handig?”
Nou, mocht je dus willen winkelen in Middelburg, zeker even langs Ladylike!
Adres: 
Lange Viele 27
Middelburg 

Sebastian den Herder Vintage & Designers in Middelburg
Ook deze mag volgens jullie (en dat snap ik!) niet ontbreken! Ben je op zoek naar vintage kleding? Of designer stukken? Styling advies? Of een one-of-a-kind Sebastian den Herder?
Dan mag je een zijstraat in schieten van de Lange Delft en mag deze shop niet ontbreken op jouw lijstje.
Adres:
Sint Janstraat 12 
Middelburg 

Si-Sa-Soep in Middelburg
Dit is echt een geniale winkel in Middelburg! En ik kom hier maar wat graag om leuke cadeautjes te scoren! Maar ze verkopen nog veel meer dan dat.
Een fijne winkel om in te vertoeven en te snuffelen.
Adres:
Lange Viele 81
Middelburg 


COCO SHOE STORE in Middelburg 
Deze Lifestyle store heeft echt altijd een toffe schoen/sneaker collectie met een hoogwaardige kwaliteit en laten we eerlijk zijn? Deze winkel hebben we allemaal weleens bezocht en schoenen gekocht toch? Ik kom hier zelf in iedergeval heel erg graag. Een bekende in Middelburg!
Trouwens ze hebben meer dan alleen schoenen, want ze verkopen ook leuke tassen & diverse pins & patches,
Adres:
Lange Delft 131 
Middelburg 

EN… vergeet ook Lievelings & Plantaardig niet!
Klik op de naam en dan beland je vanzelf op hun Facebook pagina! Maar goed, 10=10!

Nog voor de inwendige mens… 

Drink eens een biertje bij Hoplala in de Gravenstraat (Gravenstraat 14) of een bakje koffie bij Robuust (Markt 35) of bij Sev (bar Seventy-Seven) in Middelburg.

De lekkerste yoghurt ijsjes van Middelburg eet je bij St. John (Sint Janstraat 40) en ook de lekkerste tosti’s (een begrip in Middelburg)!

En mijn favoriete lunch?
De Fakirs lunch bij Zanzibar in Middelburg.
Ik ben al een jaar aan het bedelen om het recept, maar helaas.

De Herberg (klik <<HIER>>) of de Vriendschap is ook zo fijn!!

En heb je zin in een stuk(je) taart? Dan klik je <<HIER>>

HAPPY MIDDELBURG!
(next stop: Vlissingen)

Binnenkort opent trouwens: Elsina Vintage in Middelburg (Geere Passage 12) maar daarover later meer! 

En wil je nu de mannen(kleding)winkels van Middelburg leren kennen?
Klik dan <<HIER>>

Het was een lastige om door jullie mailtjes/reacties op Social Media heen te spitten, maar wel heel erg leuk. Want dit zijn dus niet alleen mijn tips, maar dus ook jullie tips!
En we hebben een mooie top 10 kunnen maken van ‘ons’ Middelburg.

Met niet alleen winkels waar toeristen graag komen, maar ook zeker de winkels die veel locals (als je het zo wilt noemen) bezoeken.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke winkeltjes in Middelburg en ik sluit natuurlijk niet uit dat er nog meer lijstjes volgen.

De volgende keer kondig ik het alleen niet meer aan. HAHA.