19 oktober 2018

Rituals Goes pakt uit tijdens 10-jarig bestaan!

Rituals in zeeland

Het is alweer 10 jaar geleden dat Linda en Monique, en hun partners, de eerste Rituals winkel in Zeeland openden in Goes. Na het vertrouwde Goes werd besloten dat het tijd was voor nog een vestiging in Middelburg en later in Domburg.

Binnen 10 jaar was Zeeland drie Rituals winkels rijker en kun je je Zeeland niet meer voorstellen zonder Rituals!

feest in goes

Wij gingen nátuurlijk een kijkje nemen bij de feestelijke dag die Rituals organiseerde voor alle vaste klanten. Toen we de Rituals tegemoet liepen, was het al duidelijk dat ze goed uitgepakt hadden! FEESTJE!

Wat een verwernnerij!

Winacties met diverse cadeausets, een gratis parfum bij aankoop en een kortingsbon die nog een maand te gebruiken is: de klanten worden flink verwend vandaag: vallen we met de neus in de boter! Zelfs een DJ die zorgde met zijn deuntjes voor een gezellige sfeer.

 

rondsnuffelen, shoppen...

Nieuwsgierig (als we zijn) liepen we rond om alles te bekijken (en te ruiken) zoals de nieuwe Holi lijn: in eerste instantie bedoeld als jongerenlijn met een zacht prijsje, maar inmiddels zo geliefd dat alle leeftijden de producten kunnen aanschaffen. 

Meloen met granaatappel werd uitgedeeld voor de klanten, helemaal in stijl van de allernieuwste lijn: The Rituals of Yalda. Man-man-man, wat hebben we het slecht.  

We kwamen ook niet weg zonder een cadeau in ontvangst te nemen en daar hadden we uiteraard geen problemen mee (haha). De nieuwe lijn is (wat ons betreft) een -niet overheersend- zoet geurende lijn, met granaatappel en watermeloen. 

De Rituals in Goes had de nieuwe lijn als eerst in de winkel liggen, dus ga hem zeker even ruiken binnenkort als je aan rondsnuffelen bent! Misschien hebben wij wel weer een nieuwe favoriet gevonden!! 

Liefs esther (stagiaire zeeuwze.nl)

Rituals
Lange Kerkstraat 2
4461 JH Goes 
Goes

Noot: wij hebben een cadeaupakket ontvangen van Rituals met daarin de nieuwe lijn, maar worden niet betaald om dit artikel te schrijven.