15 april 2018

Olivia’s Soap Story in Middelburg

Ik houd van zeep, om maar even met de deur in huis te vallen. Ik was mezelf graag met zeep en ondanks dat mijn huid daarna droog en strak voelt, vind ik weer balans door kokosolie te gebruiken. Het ruikt namelijk zo extreem lekker (ook als je ergens ‘gewoon’ een stuk zeep neerlegt) en daarom was ik in mijn nopjes met de opening van Olivia’s Soap Story in onze Zeeuwse hoofdstad Middelburg.

Gevestigd in de Gravenstraat in Middelburg is deze winkel vernoemd naar dochter Olivia van Natasha Rooze! Zodra je een voet over de drempel zet, word je al blij. Althans in mijn geval!
ZO ZOET: overal kleurige stukken zeep, bruisballen en andere verzorgingsproducten. Kiezen wordt dus een onmogelijke taak, dat begrijp je.

De nadrukkelijk -aangenaam- aanwezige geur van de diverse stukken zeep is een feestje. Manlief moet lachen om mijn enthousiasme en weet dat er overal in huis (zelfs in het kleinste kamertje) stukken zeep liggen. Tja, je kunt maar ergens blij van worden. Middelburg heeft er weer een mooie winkel bij wat mij betreft en ik zou zeggen: ga zelf eens ruiken!

Olivia’s Soap Story
Gravenstraat 8
Middelburg 

Foto’s: Jobine@zeeuwze.nl

Gerelateerd van onze collega van Wij zijn de stad in Middelburg:
https://wijzijndestad.com/verhalen/olivias-soap-story-geopend-in-de-gravenstraat-in-middelburg/ (met VIDEO).