Social Media check!

Social Media

Hoe dan? Denk je dat weleens?
Ik doe toch alles goed online? Ik plaats geregeld een post, maak mooie foto’s, schrijf toffe teksten en storie-mezelf-rot op Instagram. 

Wat gaat er dan mis?

Daar gaan we tijdens dit traject naar kijken!
Hoe zorg je dat je online een boost krijgt met jouw bedrijf?
Hoe ga je offline zorgen voor een boost?
Hoe ga je Social Media inzetten om meer business te genereren?

Ik ga met je mee kijken, mee denken en je meer vertellen over wat je nog allemaal kunt doen.
Ik vertel je welke mogelijkheden er allemaal zijn en laat je zien hoe jij nog meer kunt groeien met jouw pagina’s én er dus geld mee kunt verdienen! 

Was een top ochtend gisteren! Je was super duidelijk, er is een wereld voor ons open gegaan. Bedankt en als we hiermee ‘bij’ zijn komt er een vervolg👍🏼
Makelaardij Zeeland

Praktische informatie

Duur van het traject:
1 dagdeel

Investering: 
299,- exclusief BTW 

Inclusief:
Een volledig plan van aanpak, al mijn tips, en een flinke boost om te zorgen dat jouw Social Media pagina’s weer gaan groeien met alle positieve gevolgen van dien. 

Geïnteresseerd of wil je meer informatie?

Vul dan het contactformulier in, dan vertel ik je er alles over wat jij wilt weten.
Liefs Rachelle

Ervaringen van ondernemers die de Social Media check volgden

Een masterclass voor gevorderden; Hoe haal ik business uit Instagram? De training kwam precies op het juiste moment, want daar liep ik behoorlijk tegenaan; was er relatief veel tijd aan kwijt, maar ik leek maar niet mijn doelgroep goed te bereiken. Ook dit keer kregen we heel goede, duidelijke en vooral goed toe te passen tips! Rachelle haar persoonlijkheid is sprankelend, ze verteld zoals het is en geeft goede feedback. Die 2 uur waren zo voorbij! Deze tips ben ik nu aan het toepassen en ik heb geen twijfel meer dat ik business ga halen vanuit Instagram, wat betekend dat ik mijn levensmissie; mensen pijnvrij maken, nog beter kan gaan toepassen omdat ik mijn doelgroep nog veel beter ga bereiken. Dank je Rachelle, ik kom zeker nog eens een training bij je volgen!

Zeer goede training, die ervoor heeft gezorgd dat we meer omzet/klanten halen uit onze Social Media. Rachelle zegt het precies zoals het is en daardoor ga je precies zien hoe je het beter kunt doen op je pagina's. Vooral haar 13 tips voor meer business uit Instagram is mega waardevol! Een aanrader dus!

Marketing is een vak: daar ben ik nu wel achter. Niet omdat je het online zelf zo leuk doet, kun je het anderen leren. Rachelle is een marketeer die aan meer denkt dan alleen het inzetten van Social Media. Denk aan personal branding, online branding. Top training: zeer geschikt voor bedrijven die écht iets willen leren.