Zakelijke teksten schrijven

Stel jezelf een kleine Rachelle voor. Ik was 7 jaar en zei tegen mijn moeder: “Later word ik schrijfster én beroemd.”
“Fijn schat, maar wel je school afmaken eerst.”


Dat deed ik, ik deed de opleiding tot officemanager en werkte 17 jaar bij een groot bedrijf als directiesecretaresse. Totdat het ging kriebelen, en ik ineens dacht aan mijn eigen woorden.

LATER WORD IK SCHRIJFSTER.

Na lang twijfelen beet ik door die angstige appel en schreef ik mezelf in voor een opleiding aan de Schrijversvakschool in Amsterdam. De eerste dag was een feestje! Alle andere dagen waren een feestje. Hier werd ik blij van.

Na 2 boeken, 1 glossy, 50+ publicaties en meer dan 500 blogs kan ik oprecht zeggen: schrijven is mijn ding. Ik houd van spelen met woorden, ik houd van tekst gebruiken voor jouw onderneming en met de juiste tekst iets zeggen wat je niet met gesproken woorden kan.

Dit traject is op die manier geboren.

Ik neem je in 2 dagdelen mee in de wereld van letters, taal en woorden, ik laat je zien hoe jij met taal kunt spelen, taal creatief kunt inzetten voor jouw website, blog, Social Media.

Door jouw eigen taal te creëren en in te zetten, leer je jouw unieke ‘tone of voice’ kennen, waardoor je niet langer 13 in een dozijn bent. 

Praktische informatie

Duur van het traject:
2 dagdelen.

Prijs van het traject:
340,- exclusief BTW       

Inclusief:
Werkboek met diverse schrijfoefeningen , tips  en inspiratie. 

Masterclass zakelijk bloggen
Ontwikkelen van jouw unieke tone of voice

Diverse schrijfoefeningen.

 

Interesse in dit traject?

Vul dan het contactformulier in en ik neem (geheel vrijblijvend) contact met je op om meer te vertellen over dit traject.
Liefs Rachelle