Adverteren op ZeeuwZe.nl

Meer zichtbaarheid voor jouw onderneming?

ZeeuwZe.nl is dé plek in Zeeland voor jouw bedrijf. Met meer dan 10.000 volgers en unieke hits op onze Social Media kanalen en website creëren we voor jou meer zichtbaarheid in Zeeland, met alle positieve gevolgen van dien. 

Rituals Goes

Hoe kunnen wij samenwerken?

Advertorial
Een blogpost over jouw merk, bedrijf of product. Natuurlijk bedenk ik een creatieve manier om dat te doen, of nog leuker: wij bedenken het samen? 

Partnership/Ambassadeursschap
Een lange termijn samenwerking waarin jouw merk of product regelmatig en crossmediaal terugkomt op mijn blog en mijn Social Media kanalen. Ik geloof in de kracht van herhaling en daarom ben ik fan van partnerships! Let op: ik ben erg kritisch, ik werk alleen samen met bedrijven/merken/producten waar ik écht achter sta. 

Video/Vlog
Een VLOG waarin jouw merk of product wordt uitgelicht of waarin ik jouw bedrijf bezoek, leuk! 

Fletcher hotels Zeeland

Ik ben erg kritisch, adverteer eigenlijk niet heel vaak mét een goede reden: ik werk alleen samen met bedrijven/producten waar ik 100% achter kan staan. Maarre... TRY ME?

Een aantal samenwerkingen in beeld

De video over Havendorp heeft op Facebook maar liefst 11.000 weergaven, 126 reacties, 284 likes én is maar liefst 87x gedeeld. Dat wil je toch als ondernemer? Rachelle brengt het op haar eigen(zinnige) manier in beeld, haar motto: als ik het leuk vind, dan de mensen die kijken ook. Toppertje is het!
Havendorp Vlissingen
Restaurant
Fjoertoer Renesse