Samenwerken

Welkom op mijn (blog)website met meer dan 5000+ unieke hits per maand. Als onvervalst Zeeuws meisje ben ik trots op mijn provincie en schrijf ik graag over mijn leven in Zeeland.
Wil jij eens met mij samenwerken? 

Lees dan zeker verder. 

Wat leuk dat je samen wilt werken met ZeeuwZe.nl

Elke dag kom ik wel op een prachtige plek in Zeeland, een plek die het verdiend om vastgelegd te worden en bezocht door honderden mensen. De plekken die mijn hart hebben gestolen. Soms gebeurt dat spontaan en soms word ik uitgenodigd om te proeven of beleven. Altijd is het eerlijk en authentiek, want dat is wie ik ben en waar ik voor sta. Vind ik het niets? Dan schrijf ik er niet over. Ik kies graag voor positiviteit. 

Samenwerken kan op diverse manieren.

Hoe? Dat ga ik je vertellen 😉 

Hotspot bezoeken?

Ik houd van gave, fijne, spectaculaire plekken in Zeeland en onderzoek graag of jouw hotspot leuk is om een blog over te schrijven.  Eerder werkt ik bijvoorbeeld al samen met Kale & de Bril in Goes. Of met Op en top Zij in Vlissingen.  

Mocht je een suggestie hebben voor een toffe plek in Zeeland of wil je dat ik jouw hotspot kom bezoeken om er een blog over te schrijven?

Neem dan -geheel vrijblijvend- contact met mij op. Dat vind ik heel erg leuk! 

Samenwerking met waterschap voor de verkiezingen

Slapen in Zeeland?

Slapen in Zeeland, om te laten zien dat een staycation dé manier is om Zeeland te ontdekken (óók voor de Zeeuwen), doe ik ook. Ik kom graag een leuke VLOG maken over jouw hotel, appartement, B&B of anders. 

Eerder werkte ik bijvoorbeeld al samen met Fletcher hotel in Middelburg, Fletcher hotel Veerse Meer en Hotel aan de Dam in Middelburg. 

Maar ook met de eigenaren van deze toffe plek in Zeeland: klik hier om te weten over welke plek ik het heb.
Denk je nu?
Dat wil ik ook wel? Neem dan zeker eens contact met ons op: leuk. Klik op de video om te zien hoe onze samenwerking met Badhotel Domburg was. 

Samenwerking met Badhotel Domburg

Evenement bezoeken?

Geen feest te gek voor ZeeuwZe.nl en daarom bezochten we al meerdere Festivals. Zoals bijvoorbeeld Smaak aan Zee waar we een zeer leuke samenwerking mee hebben. Of het FL Festival in Bruinisse. Wil je dat we jouw event ook bezoeken?

Neem dan contact met mij op! 

Samenwerking met Eindeloos Eiland Festival in Wissekerke

Culturele, maatschappelijke samenwerkingen?>

Ik zet mezelf -en mijn netwerk- in voor culturele- en maatschappelijke Zeeuwse doelen. Een voorbeeld hiervan is mijn samenwerking met Film by the Sea of Cinema Middelburg. 

Wil je kijken wat we kunnen betekenen voor elkaar? Neem dan gerust contact met mij op. 

Samenwerking met VVV Zeeland

Samenwerking met Neeltje Jans

Kortom

Je ziet, we doen altijd zoveel leuke dingen die we graag met onze lezers delen. 
Hoeveel lezers we hebben?

Facebook: 10.000+ 
Instagram: 700+
Website: 5000+

Heb je een leuk idee? 
Wil je dat we jouw event bezoeken?
Heb jij de plek in Zeeland die we nog niet bezocht hebben?

Bel of mail mij dan, ik ga graag met je in gesprek.

Liefs Rachelle

"Ik dacht dat je alleen blogger was?"

Neen. Ik help Zeeuwze ondernemers ook met duimstoppende content, Social Media (beheer), communicatie en online strategie met mijn marketingbureau Zij van ZeeuwZe.nl