Doe jij het met jezelf? Masturberen. Best een taboe-onderwerp voor veel vrouwen, althans in mijn omgeving. Wil je mijn mening horen? Leer je vagina goed kennen. Bouw er een band mee op. Wordt beste vriendinnen.
Want geloof me, daar heb je alleen maar profijt van. Want naast dat je jouw lichaam goed leert kennen (een must) weet je ook gelijk wat je lekker vindt, wat jouw lichaam waard is.

Klinkt zweverig. Wat is mijn lichaam waard? Maar als single girl is dit echt heel erg belangrijk. Trouwens, ik denk ook als getrouwde vrouw, samenwonende vrouw, LAT’ter of anders.
Ik weet -door de band met mijn vagina- precies wat ik lekker vind, hoe ik het lekker vind en wanneer ik het lekker vind.

En toch rust er een ontzettend taboe op. Niet langer op het woord vagina, maar wel op het klaarkomen, het masturberen. Er zijn zo ontzettend veel vrouwen die niet klaar kunnen komen, of wellicht alleen clitoraal.
Ik ben van mening dat als je je eigen lichaam heel goed kent, je een man liefdevol kan begeleiden naar een (jouw) orgasme. En toch is het masturberen voor mannen meer geaccepteerd en is het bij vrouwen nog een geheime missie. Een geheime solo-missie.

Niet langer! Ik ga de komende blogs schrijven over klaarkomen en masturberen. En De ZeeuwZe geeft me deze ruimte (de mailwisseling tussen mij en Rachelle alleen was al hilarisch).
Ik vind dit dus echt een belangrijk onderwerp, ga deskundige mensen om hun mening vragen en vriendinnen (natuurlijk anoniem) en op alle brandende (lastige woordkeuze) vragen antwoord geven.
Dus heb je vragen? Mag je deze gerust stellen via mijn persoonlijke mailadres: singlesas@outlook.com
FullSizeRender