28 februari 2016

O-mijn-God-Tinder! Single in Zeeland #3

Weet jij wat Tinder is? Nou, ik sinds kort wel.
Een vriendinnetje van mij wees me op dit concept. Je zet er een foto van jezelf op en vervolgens mag je mannen beoordelen op hun uiterlijk (en andersom ook!!!).
Vind je iemand leuk? Dan like je of SWIPE! En liked hij jou ook? Dan ben je een match en kun je daten/chatten en nog veel meer. Althans zo vatte ik het op!
Omdat het face-to-face contact met mannen mij niet heel makkelijk afgaat, leek het me leuk om Tinder eens te proberen (natuurlijk onder dwang van vriendinnetje Noor en een redelijke hoeveelheid wijntjes).
Na 150 selfies eindelijk een foto die ik waardig op Tinder durfde te plaatsen en toen begon het spel.
Wat een vleeskeuring zeg! En in een oogopslag zag ik zelfs een BEZETTE collega ertussen.
Waarschijnlijk ‘vergeten’ zijn account te deleten (KNIPOOG).
Maar goed, ik had een match met Mark. Leuke naam, blonde krullenkop en blauwe ogen. Beetje type studentenbal, maar wel toegankelijk en schattig.
Mark woonde (waarschijnlijk nog steeds) in Kruiningen, dus lekker dichtbij. Maar na een paar minuten chatten bleek dat Mark heel andere ideeën over Tinder had dan ik. Niets daten of elkaar leren kennen, hij wilde seks!
Nou lieve Mark, dan sta ik nog liever flink aangeschoten op de bar en ga naar huis met een dronken Goesenaar om die alle hoeken van mijn bed te laten zien. Wel zo makkelijk, scheelt weer treinkosten naar Kruiningen en kan ik altijd de drank de schuld geven.
Nee, Tinder is niet mijn ding!
Liefs Sas