22 januari 2017

Single in Zeeland: HELP! Wat ga ik doen in mijn zomervakantie?

“WIJ HEBBEN ONZE ZOMERVAKANTIE AL GEBOEKT”
Stond er met grote letters op Facebook. Tja, Kerst is voorbij. Er wordt naarstig afscheid genomen van de winterkilo’s, want voordat je het weet is het zomer en moet je jezelf weer in bikini hijsen.
Maar het is ook de tijd dat iedereen gaat nadenken over wat ze in de zomer gaan doen. Een strandvakantie? Safari? Camping? Resort met zwembad en animatieteam? HELP!
pexels-photo-126313
Als single alleen op vakantie. Wat ga je dan doen? En ga je überhaupt? De stilte retraites vliegen je om de oren, maar omdat ik thuis al in stilte leef (praat vaak ook wel tegen mezelf hoor) heb ik besloten daar niet voor te kiezen. Overigens heb ik deze zomer (horeca-life) maar 1 week vrij dus kan ik niet anders dan bewust kiezen voor genot. Vakantiegenot.
woman-918475_960_720
Een safari valt af. Heb al genoeg wilde dieren in mijn leven. Camping? HAHA! Als ik mezelf al kan neerleggen bij het feit dat ik in een tentje moet slapen, dan heb je het volgende ding. Gezamenlijke douches en toiletten (met zo’n toiletrol onder de arm). Niets voor mij!
Een groot resort met animatieteam valt ook af. Handdoekjes die om half 8 neer worden gelegd, schreeuwende kinderen, harde muziek, gezamenlijke activiteiten en tafels die tegen elkaar aan worden geschoven voor nog meer plezier. Not my cup of tea. 
Woman with arms raised at sunset on the beach
Dus ik kies voor de strandvakantie! Alleen. In mijn uppie. Voor de eerste keer. Liggend op m’n handdoek, met in 1 hand een cocktail en in de andere een tijdschrift? Goddelijk! Hopeloos heerlijk.
Nu alleen nog boeken. Iemand tips?
Sas xxx