Over ons

Ik ben Rachelle Verhage
Zeeuws meisje, b(v)logger, bevlogen vrouwencoach en creatief Social Media strateeg bij mijn marketingbureau Zij van ZeeuwZe.

ZeeuwZe.nl is de naam van mijn Inspiratie blog/platform, genoemd naar een grote liefde van mij: Zeeland. Een liefde die mij door mijn opa Piet is ingegoten met die welbekende paplepel. 

Ik leerde koeien melken en reuzel eten als klein meisje en die liefde voor Zeeland is alleen nog maar dieper geworteld naarmate ik ouder werd.

Mijn opa Piet

Het ware Zeeland, waar ik ben opgegroeid

Ik laat jou door middel van blogartikelen, vlogs, interviews en video’s het ware Zeeland zien, daarnaast schrijf ik ook veel blogs over persoonlijke ontwikkeling, moederschap en ondernemen, want dat past ook bij mij (als vrouwencoach begeleid ik één dag per week vrouwen rondom diverse onderwerpen). 

Kortom: Ik schrijf over mijn leven in Zeeland en over mijn leven als moeder, ondernemer (van twee bedrijven), vrouw en vriendin. 

Laat je daarnaast ook nog eens de lekkerste hotspots zien, de mooiste stranden en dus alles wat ons leven in Zeeland zo geweldig maakt.

Omschrijf jezelf eens in 7 woorden

Levensgenieter pur sang/avonturier 
Herstellend perfectionist 
Social addict 
Lekkerbek (gluten, lactose en koemelk)
Lettergek met drive & passie voor het creëren van mooie dingen
Verbindelaar 
Mindset junkie 

Niemand weet.. Niemand weet...

Naast mijn blog run ik ook mijn eigen creatief Social Media bureau waarbij ik diverse Zeeuwse ondernemers ondersteun met:

Social Media marketing/beheer 
Personal Branding 
Online zichtbaarheid

En werk ik één dag per week als vrouwencoach waarbij ik vrouwen begeleidt rondom onderwerpen als zichtbaarheid, zelfvertrouwen en intuïtie. 

Zeeuws meisje

Ik houd van Zeeland, laat dat duidelijk zijn, en met mijn blog wil ik graag laten zien hoe dat leven in Zeeland er precies uitziet, máár ook hoe je een leven als ondernemer, moeder met een gezin van 3 prachtige kids en reizen (soms met en soms zonder gezin) combineert tot een prachtig leven. 

Het leven dat ik zorgvuldig heb opgebouwd en waar ik dagelijks van geniet.  

Wil je ook eens met mij samenwerken? 
Lees dan op deze pagina verder. 

Liefs

Rachelle