Over ons

Ik ben Rachelle Verhage: 
Zeeuws meisje, b(v)logger en marketeer bij mijn marketingbureau Zij van ZeeuwZe.

ZeeuwZe.nl is de naam van mijn Inspiratie platform, genoemd naar een grote liefde van mij: Zeeland! Een liefde die door mijn opa Piet is ingegoten met die welbekende paplepel. 

Ik leerde koeien melken en reuzel eten als klein meisje en die liefde voor Zeeland is alleen maar dieper geworteld naarmate ik ouder werd. 

Mijn opa Piet

Het ware Zeeland, waar ik ben opgegroeid

Ik laat jou door middel van blogartikelen, vlogs, interviews en video’s Zeeland zien, daarnaast schrijf ik veel blogs over persoonlijke ontwikkeling, moederschap, ondermen en over het feit dat ik elke ochtend om 5 uur naast mijn bed sta: met reden (lees hier meer). 

Kortom: Ik schrijf over het (voor ons Zeeuwen) zo welbekende leven. 

Laat je de lekkerste hotspots zien (waar eten de locals eigenlijk?), tofste Festivals, mooiste stranden en alles wat ons leven in Zeeland zo geweldig maakt. 

Omschrijf jezelf eens?

Levensgenieter pur sang

Herstellend perfectionist 

Social addict 

Lekkerbek (zonder vlees)

Lettergek met drive & passie voor het creëren van mooie dingen.

Verbindelaar 

Mindset junkie 

Niemand weet.. Niemand weet...

Naast mijn blog run ik mijn eigen mediabureau waarbij ik diverse Zeeuwse ondernemers ondersteun met:

Online branding

Social Media marketing 

Personal Branding 

Zakelijk b(v)loggen

Social Media beheer

Zeeuws meisje

Ik houd van Zeeland, laat dat duidelijk zijn, en met mijn blog wil ik graag laten zien hoe dat leven in Zeeland er precies uitziet. Elke dag weer storie ik op Instagram over mijn leven in Zeeland en meerdere keren per week komen er diverse blogs, vlogs, artikelen over Zeeland online. 

Samenwerken?

Voor diverse andere platformen heb ik (blog)artikelen geschreven over Zeeland en ook daar ben ik trots op. Met mijn blog heb ik al zoveel mogen doen, proeven en beleven dat het me altijd nog raakt als ik alles weer terug zie. Voor NS FAVOURITES schreef ik bijvoorbeeld diverse artikelen en in het boek van Anne de Buck van Your Little Black Book schreef ik een hoofdstuk over Zeeland. 

Wil je ook eens met mij samenwerken? Lees dan op deze pagina verder. 

Liefs

Rachelle