20 juni 2017

Zomer in Zeeland || Zomer (terras) outfit voor mannen, laat je inspireren!

Het is zomer! De temperatuur vorige week was heerlijk! Het liefst zou ik dan in mijn blootje rondlopen, maar ik ben er bijna zeker van dat dit niet is toegestaan hier op kantoor en in het centrum van Middelburg. Wat draag jij eigenlijk als het zo ontzettend warm is? Want ik weet het dus gewoon niet meer. Het liefst draag ik lange wijde jurken (“mam, je ziet eruit als een hippie”).
Enfin. Laten we de mannen niet vergeten! Ik vroeg aan onze modeblogger, die altijd op de hoogte is van de laatste trends voor mannen, wat draag jij nu met dit weer? Wat is nu de ultieme outfit voor bijvoorbeeld op het terras, borrelend bij een strandtent? Robert mocht bij Boutique Domburg een outfit uitkiezen voor de foto’s om te laten zien wat hij DE ultieme outfit vindt voor op het terras!

Het shirt/polo is van het merk Sun68 en kost 79 euro. “Een felle kleur oogt altijd gelijk gekleed,” zegt Robert. En dan de combinatie met deze short is ook gelijk vrolijk!
“Je hoeft als man echt niet bang te zijn om felle kleuren met elkaar te matchen, want dat kan heel goed!”

Short is van het merk Mason’s en kost 119,95 euro.
De gympen zijn van Adidas en privé bezit van Robert. Deze combinatie vind ik zelf heel tof! Ik houd van kleur bij mannen (zelf draag ik consistent zwart) en vind de outfit die Robert heeft gekozen echt heel erg leuk!
wat vinden jullie?

Deze outfit mochten we fotograferen van en bij:
Boutique Domburg
Markt 1A 
4357 BG Domburg