23 juni 2016

Modeblogger Yasmin || De perfecte Festival outfit?!

Oversized shirt, rokje, comfortabele schoenen en een zonnebril op je neus! Laat de zomer maar komen! Ik vind het heerlijk om zonder jas en blote benen de deur uit te kunnen! Daarnaast kan ik ook wel een kleurtje gebruiken eigenijk..
IMG_7901
Het stoere ‘Festival’ shirt -zoals ik draag op de foto’s (lekker oversized met print)- kun je op allerlei manieren combineren. Draag hem eens in een mom-jeans of op een kort spijkerbroekje. Een sneaker of motor laarsje eronder en je outfit is af.
Ik droeg een aantal jaren geleden bijna elke dag  hakken, die heb ik ondertussen ingeruild voor platte schoenen en ik zou niet anders meer willen. Natuurlijk is een mooie hak op z’n tijd niet verkeerd, maar zeg nu eens eerlijk? Echt heel comfortabel is het niet toch?
IMG_7893
Je kent het vast allemaal wel, dat je opgetut naar een feestje of Festival gaat, maar vervolgens ben je heel de dag/avond bezig jouw outfit op te hijsen. Dan voelen je voeten aan het eind van de avond alsof ze compleet in de fik staan en loop je kreunend op blote voeten naar huis!
De oplossing: gooi altijd slippertjes (of sneakers) in je tas als je naar een feestje of Festival gaat, zo kan je later op de avond van schoenen wisselen!
Voor het komende Festival seizoen draag ik overigens ALTIJD platte schoenen, met een lekker oversized shirt (met grote print) en een lekker rokje!