16 mei 2017

Modeblogger Robert || zomer-inspiratie: De ultieme ZOMER OUTFIT!

Ook voor deze BLOG mocht Robert bij Boutique Domburg een (zomer)outfit kiezen om te laten zien aan jullie. Bijna direct koos hij de outfit die je op de foto ziet! “Lekker zomers, basic, en het ziet er uit alsof het makkelijk draagt.” En dat bleek!

Met het oog op het prachtige weer morgen (ben jij al strand-klaar?) past deze outfit natuurlijk helemaal! We hebben hem een leren (rieten) strandtas (unisex) in zijn armen gedrukt, want ik vind dat tof!
Niets zo sexy als een man die met zo’n tas gevuld met een flesje water, snacks en zijn handdoek (of plaid in dit geval) over de duinen richting strand loopt.
Wat vinden jullie daarvan? Mijn Alex vind het gewaagd. HAHA.

Goed. De broek is van het merk Mason’s en kost EUR 119,- De polo is van het merk Sun68 en kost EUR 69,- De plaid, die overigens ook door mag gaan voor guilted yogamat, kost: EUR 135,-
En de tas kost EUR 55,- (Tine K Home).
Dan weet je dat ook gelijk. De schoenen die Robert draagt zijn overigens uit zijn eigen privé collectie. Niets zo fijn als ‘afgetrapte’ sneakers om op te lopen. De broek heeft een bescheiden legerprint, stoer vind ik dat!!
De polo die Robert draagt is vrij basic, en alhoewel ik wel van kleurrijk houd bij mannen (niet te) vind ik deze combinatie echt helemaal leuk! Want naast dat Robert een outfit mag kiezen (voor de foto, want de outfit hangen we daarna netjes terug), hebben Saskia (eigenaar Boutique Domburg) en ik ook best een flinke mening, die we ook wel durven te uiten). Arme Robert!
We hebben nog over een gele polo nagedacht, maar die komt de volgende BLOG online, want we vonden bij de gele polo een andere korte broek beter passen. Wordt vervolgd dus!
Wat vinden jullie van deze (zomer)outfit? Zie jij jezelf of jouw partner hier in lopen?

Voor deze blog mochten we gebruik maken van de kleding van Boutique Domburg. 
Adres:
’t Groentje 3
Domburg