18 april 2017

Modeblogger Robert || Een regenjas (in de lente) in Zeeland?!

Wij gaan de komende drie maanden een hele mooie samenwerking aan met Boutique Domburg en daar zijn we heel erg blij mee! Robert zal namelijk de komende drie BLOGS zijn favorieten kiezen uit de collectie van Boutique Domburg. Eerder schreven we al over de opening van deze nieuwe hotspot in Domburg (klik HIER om te lezen) en nu deze mooie samenwerking. JEEEJ!
Rob (en ook ik) voelde zich vanmiddag als een kind in een snoepwinkel toen hij -samen met eigenaresse Saskia- mocht gaan uitkiezen wat hij wilde dragen voor op de foto!
Boutique Domburg
Geheel passend bij het weer vanmiddag (miezer en ietwat koud), koos Robert voor een basic jeans. Want -zo zegt Robert- een jeans kan altijd. Elk jaargetijde. Deze jeans is trouwens van het merk Denham en kost 185 euro.
Wat wellicht leuk is om te vertellen (voor de Middelburgers onder ons) is dat Joost (voorheen bij Peter Christ) nu werkt bij Boutique Domburg. En zeg je JEANS, zeg je Joost. Toch?
Shoppen in Domburg
De sweater die Robert draagt is van het merk Closed en kost 119 euro. Het merk Closed (Italiaans merk) is van oorsprong een familie-bedrijf. Het label staat bekend om zijn casual wear, met gebruik van de nieuwste materialen. Relaxed en functioneel! En daarnaast gewoon heel erg mooi.
En deze trui heeft dat allemaal in zich! En ik moet heel eerlijk zeggen, ik vind het echt een heel mooie sweater! Lekker voor ’s avonds op het strand, op het terras of in de tuin.
Boutique Domburg
En last but nog least.. toen we vanmiddag in Domburg stonden, miezerde het buiten. Een lentebui, niet echt verfrissend. Maar deze bui was wel de reden dat Rob koos voor deze (dunne) regenjas, ideaal! Het merk Save the Duck’s slogan is “the animal friendly company” altijd met respect voor mens, dier en milieu.
Deze jas kost trouwens 159 euro! En hoe gaaf is deze jas? Een must-have!
Hotspot Domburg
Shoppen Domburg
De komende drie maanden zullen we dus veel meer collectie laten zien van Boutique Domburg, in samenwerking met onze blogger Robert! En hebben we het uitvoerig gehad over de verschillen tussen mannen en vrouwen, qua winkelen. STAY TUNED!! 
Vanmiddag werden we getrakteerd -door Saskia- op lekkere sapjes, Japanse mix en gezonde chips. Geen straf om eens per maand een middag te vertoeven!
Bloggers Zeeland


Deze blog is in samenwerking met:
Boutique Domburg

’t Groentje 3
Domburg