26 april 2016

De look-a-like-pyjama, durf jij het aan?

Vanaf vandaag zal ik, modeblogger Yasmin, regelmatig een outfit met jullie delen. En ik geef hierbij altijd mijn eigen draai aan de mode/trends van dit moment. Ik vind het namelijk leuk om op de hoogte te zijn van wat er in de modewereld speelt, maar neem dus niet klakkeloos alle trends over!
Ik vind het vooral belangrijk dat je jezelf lekker voelt in wat je draagt, en dat je jezelf niet teveel (of helemaal niet) bezig houdt met wat anderen ervan denken!
De trend die we op dit moment veel zien is de ‘look a like’ pyjama. Winkels zoals de Zara en H&M hebben dit opgepikt van de catwalks en vertaald naar een draagbare outfit.
30 keer per dag spugen 3 mei 2015
Misschien dat je wel even moet wennen aan deze outfit, waarbij het lijkt alsof je net je bed uit komt stappen. Dus echt niet iedereen zal hiermee weglopen, maar ik ben helemaal fan. Door de luchtige stof zit hij heel comfortabel, en net even anders dan de nette pakken zoals je ze kent.
IMG_7638
En dit pak is ideaal voor het voorjaar waarbij het vaak lastig kiezen is wat je aan moet trekken, vanwege het steeds wisselende weer. Zodra het weer omslaat, kan je het jasje uittrekken en heb je nog steeds een leuke outfit aan. Ik combineer deze outfit graag met een sneaker of brogues, maar wil je het geheel een wat nettere uitstraling geven, kies dan voor een mooie hak eronder.
IMG_7645
“Neem mode vooral niet te serieus, het moet wel leuk blijven!”
Yasmin