13 februari 2017

Mannenmode blog || "De marine-look voor mannen!"

Altijd een feestje om een middag met Robert (onze modeblogger) door te brengen. Want naast dat we het hebben over mode voor mannen, mag ik hem ook het hemd van zijn lijf vragen. Dus zo worden onze middagjes al snel “a battle of the sexes” of misschien beter verwoord; hoe zorgen we dat we elkaar leren begrijpen? Te grappig en eigenlijk zou je er eens bij moeten zitten.
Goed, deze maand laat Robert zijn marine-look aan jullie zien. En nee, geen uniform (alhoewel ik daar wel even op hoopte) maar casual (overigens wederom in zijn stamkroeg, maar geen tosti’s dit keer).
Robert Fotoshoot algemeen erbij
Ahoi!
De Bretonse streep is dus een groot gedeelte van de marine-look, ons allemaal wel bekend. Robert draagt hier een shirt van het merk: Armor Lux! 
De jeans is van Tommy Hilfiger en de sneakers van Adidas.
Persoonlijk houd ik minder van de marine-look, maar moet wel eerlijk toegeven dat Robert het draagt. Het kan dragen. Ik bedoel dus, het staat hem!
Robert fotoshoot Marine Look 2
Een outfit om op zaterdag (of zondag) na het uitslapen de stad in te gaan voor een thee, koffie en een verlaat ontbijt. En natuurlijk zou Robert Robert niet zijn als hij het niet zou afmaken met een bijpassende riem en horloge.
Overigens hadden we het deze bewuste middag over het ‘app-gedrag’ van mannen. Sinds kort zit ik namelijk in een app-groepje met alleen maar mannen. En de duimpjes, vinkjes en OK vliegen me om de oren. Mijn teksten lijken net op romannetjes, qua lengte. Maar goed, ik heb begrepen dat het efficiënter is en wel zo duidelijk. Waarom 100 woorden gebruiken als het met een duimpje ook kan?
Robert en ik hebben weer genoten, gelachen en ik ben weer een hoop wijzer!