26 maart 2018

Nacht Van Kou

do 26 apr, 19:00 – do 27 apr 1:00
Dorpsplein Koudekerke
Stichting Koudekerke Samen – St. KouS en Oranjevereniging Koudekerke presenteren: De Nacht van Kou en Koningsbal!
Koudekerke gaat er op 26 en 27 april weer een enorm feest van maken. De oude vertrouwde Nacht van Kou was vorig jaar al een beetje terug. Vanaf dit jaar is het grootste feest van Koudekerke en omstreken definitief terug om nooit meer weg te gaan. Alle moppenvreters zijn welkom, en mensen buiten ons dorp natuurlijk ook, in de nieuwe tent!
De line-up is bekend. En wat voor line-up voor zowel de Nacht van Kou en Koningsbal.
Donderdag 26 april, de Nacht van Kou:
19:30-21:30 MOX Deze toppers speelden vorig jaar ook op ons feest, jammer dat het koud en regenachtig was. Desondanks speelden ze door en maakten ze er een feest van.
21:30-22:30 DJ`s Nick Shout & Chust Zij draaien de beste nummers tussen de bands door.
22:30-01:00 The Shoals Connection Deze band, ontstaan vanuit de CIA Coverband, is bekend met het grootste feest van Koudekerke en weet als geen ander hoe deze avond naar een fantastisch climax gebracht moet worden.
Vrijdag 27 april, Koningsbal:
15:30-16:30 Harmonie Voorwaarts Dit jaar hebben de inwoners van Koudekerke gestemd wat er door hen gespeeld gaat worden. Samen met een zanger spelen ze de beste liedjes uit hun repertoire. Een feest om bij te zijn in de tent!
17:00-21:00 DJ Arlo van Sluis Net als vorig jaar draait hij weer de beste liedjes en kun je meezingen met gouwe ouwe. Hij brengt ook dit jaar weer een zanger mee, dus dat wordt meezingen!
Tijdens de Nacht van Kou en Koningsdag wordt er ook weer voor de innerlijke mens gezorgd door diverse horeca ondernemers. Je komt dus niets te kort op de Culimarkt!
Kortom, 2 dagen feest rondom alle andere festiviteiten op ons dorpsplein georganiseerd door Oranjevereniging Koudekerke, zoals De DurpsRun Koudekerke, touwtrekken, Voetbaltoernooi bij Vck Koudekerke, de jaarlijkse optocht en het ballonnen oplaten, de vrijmarkt, springkussens, de uitdagende activiteiten van Scouting De Valkeniers en nog veel meer…
Wees erbij en maak er voor Koudekerke weer een feest van!
Nodig anderen ook uit en deel dit bericht!
Tevens kun jij ons ook nog helpen op diverse vlakken binnen de horeca. We zoeken nog vrijwilligers!
Deze feesten worden mede-mogelijk gemaakt door:
Brasserie Zeelust
Wilma Mode
FestiBands
Pluijm Audio
Het Zeeuws Genot