Als we aankomen in Kloetinge staat een enthousiaste Ellen ons op te wachten met de deur wagenwijd open. We worden hartelijk ontvangen in deze knusse tussenwoning waar ze woont met haar man Michel, hun jongens Seb en Raf en niet te vergeten de kater Juup.
Foto 2
Bij binnenkomst vallen onze ogen gelijk op de heerlijke chocolade merengue. En heeft ze als tegenhanger van al dat lekkers een gezonde thee met limoen en gember voor ons klaarstaan.
We volgen Ellen al een tijdje op Instagram (@elke_dageenfeestje), waar regelmatig toffe foto´s voorbij komen van haar interieur, liefde voor eten en koken. Bij deze dame, die van elke dag een feestje maakt, moesten we daarom echt eens binnen gluren.
Als kind was ze al lekker bezig met de styling van haar slaapkamer. Nadat ze haar partner ontmoette en ze gingen samenwonen, heeft ze haar liefde voor styling in hun huis overgebracht. Haar inspiratie haalt ze vooral van Instagram en uit diverse woonbladen.
Tip van Digna: Op Instagram kun je, net als het account van Ellen, geweldige inspiratie op doen. Boots niet na wat zij er van maken, zorg dat het interieur bij je past, het jouw eigen touch krijgt.
De woonstijl van Ellen kun je omschrijven als Scandinavisch met een tikje industrieel. Ze werkt met stoere, maar lichte materialen en in haar accessoires zit haar vrouwelijke touch. In dit stoere huishouden kiest ze als tegenhanger de liefelijke en zachte roze kleur. Helaas kon ze haar man niet overtuigen om de muur roze te verven dus ze houdt het nu maar alleen bij roze items. Zoals de geweldige eyecatcher aan de wand, dit is een macramé (wandkleed) van live.withlove.
Foto 3
Foto 4
Omdat ze haar interieur neutraal heeft gehouden kan ze heel gemakkelijk wisselen van sfeer. Om dat te laten zien heeft ze -speciaal voor jullie- het woongedeelte, in een mum van tijd, omgetoverd naar een andere look. Ellen heeft ervoor gekozen om de roze items te vervangen door groene. De woonkamer krijgt door de groene tinten een hele andere uitstraling.
Ellen heeft tr0uwens nog een super leuke tip voor jullie; haal af en toe je woonkamer leeg, zowel accessoires als meubels (als dat lukt uiteraard), en richt het dan opnieuw per hoekje in.
Foto 5
Foto 6
Een echte blikvanger in de woonkamer is de grote Ixxi. Dit is de grote wanddecoratie met mooie herinneringen van een geweldige zomer met haar gezin. Met deze wand geeft ze een hele persoonlijke touch aan haar interieur en kan ze blijven genieten van haar favoriete seizoen de zomer (dit is ook ons favoriete seizoen!).
Foto 7
Naast de liefde voor het stylen van haar interieur heeft ze een nieuwe passie ontdekt, het bereiden en fotograferen van heerlijke gerechten. De recepten uit de boeken van The Green Happiness worden met regelmaat uitgeprobeerd. Als ze klaar zijn smaken ze niet alleen heerlijk, maar zijn ze ook nog eens een lust voor het oog. Ze gebruikt vaak verse kruiden en daarom heeft ze in haar bijkeuken een hoekje omgetoverd tot hangende moestuin. Zien jullie wat er in het rechtste potje zit?
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Na een gezellige middag, lopen we door de hal naar buiten. Daar valt ons oog op een geweldig wandrek met allerlei items. Van toffe kaartjes, zonnebril en tassen tot en met een gave hoed, alles wat je kunt verwachten in een hal, maar dan aan het rek. Er hangen zelfs een paar gave schoenen als decoratie. Wat een toffe inspiratie geeft dit huis en bedankt Ellen dat we bij je binnen mochten gluren!
Foto 11
Foto 7A
Tip van Digna: Kies net als Ellen voor een lichte, neutrale basis en style dit af met diverse kleuren of kies voor diverse tinten van een kleur.


Styliste Digna en fotograaf Linda gaan elke maand voor ons op pad dwars door Zeeland voor de rubriek “binnen kijken bij…”