26 april 2017

Wonen in Zeeland || Binnen kijken bij… ???

Wonen ZeelandIn een lieflijk, rustig straatje met nieuwe woningen aan de rand van het centrum van Middelburg wonen Leoni, Raven en hun mooie vijfjarige dochter Jamilla.
Wonen in Zeeland
In dit geweldige sfeervolle huisje worden we ontvangen door de dame en heer des huizes. We krijgen een heerlijk -Deens- kopje thee aangeboden, met iets lekkers. Dat slaan wij natuurlijk niet af.
Twee jaar geleden koos het stel voor deze knusse woning, want sinds de geboorte van hun dochtertje Jamilla wilden ze graag hun appartement inruilen voor een ééngezinswoning. Deze woning voldeed aan al hun eisen en de ligging is fantastisch dicht bij het centrum. Voor Jamilla was dit een feest, want nu hadden ze eindelijk een trap!
Wonen in Zeeland
De inrichting vergde nogal wat van Leoni, ondanks dat zij styling in haar vingers heeft. De woning werd casco opgeleverd en aangezien er weinig wanden zijn, moest ze creatiever met de ruimte omgaan.  De strategie werd; eerst een plekje voor de bank creëren, dan op zoek naar een geschikte bank en daarna pas de andere meubels daarop af stemmen.
Tip Digna: als je net als Leoni creatief met de woonruimte moet omgaan, maak dan een plattegrond met meubels op schaal. Met deze kartonnen meubeltjes kun je makkelijk schuiven en kun je zien waar ze het beste kunnen staan. 
Wonen in Zeeland
Ze heeft gekozen voor een basic woonstijl met een industriële, Scandinavische touch (vandaar de Deense thee). Warmte brengt ze aan met hout- en stoffen materialen. De groene planten zorgen voor een levendige sfeer. Zoals jullie kunnen zien heeft ze groene vingers, ze zien er waanzinnig mooi uit! Ondanks dat Leoni de styling doet, vindt ze het belangrijk dat ook Raven zich thuis voelt, daarom kies ze er bewust voor dat het niet te vrouwelijk wordt.
Leoni heeft nog een leuke tip voor jullie. Koop elk seizoen een paar nieuwe accessoires zodat je je huis met een paar nieuwe items een nieuwe look kan geven. Verkoop gelijk, via Instagram, de accessoires die je beu bent of er niet meer bijpassen. 
Wonen in Zeeland
Wonen in Zeeland
Aan de muur hangt een geweldig mooie poster van één van de belangrijkste momenten in hun leven, de geboorte van hun Jamilla. Dit is een geboorteposter (https://www.thebirthposter.com/) met een tekening op schaal van hun dochter op het moment dat ze geboren werd. Wat een gaaf element en zo heb je zonder familiefoto’s één van de mooiste momenten vereeuwigd.
Wonen in Zeeland
Leoni is overigens niet de enige creatieveling in het gezin, zo zit Raven in de muziek. Hij houdt zich bezig met hiphop en zijn plaat ligt zelfs op de plantenspeler!
https://www.facebook.com/IllProceeja/
Foto 8
Helaas werkt de zon niet mee vandaag en kunnen we onze thee niet nuttigen op een van de leuke zitjes die Leoni heeft gecreëerd in de knusse tuin.
Foto 9
Foto 10
Ook deze keer gaan we een verdieping hoger en mogen we jullie een kijkje laten nemen in de slaapkamer en in de vrolijke lichte kinderkamer. Het plezier in het stylen heeft haar dochtertje al te pakken. Als ze iets heeft gestyled, laat ze aan haar moeder weten dat het wel zo moet blijven! Omdat wij onder schooltijd komen, heeft ze speciaal voor ons een mooie tekening achter gelaten. Wow, wat mooi Jamilla! Super bedankt!
Foto 11
Foto 12
In de lichte masterbedroom  heerst een knusse en rustige sfeer. Hier vinden we ook wat familiekiekjes terug, dit is een bewuste keuze van Leoni. De spiegel is ook een dierbaar stuk, een mooi herinnering aan de moeder van Raven.
Tip van Linda. Tegenwoordig hebben we al onze foto’s digitaal. Print ze uit in hetzelfde formaat en kleur. Zo geef je een persoonlijke touch aan de kamer en super leuk om elke avond voordat je gaat slapen er even naar te kijken!
Foto 13
Foto 14
Wil je de styling van het huis van Leoni blijven volgen, dat kan! Leoni post regelmatig leuke foto’s op haar Instagram account https://www.instagram.com/lejastyling/
Wij gaan weer voor jullie op pad om bij de leukste huizen in Zeeland binnen te spieken.
Blog Interieur Zeeland


Wil je meer lezen over Fotograaf Linda? Klik <<HIER>>
En wil je meer over Styliste Digna lezen? Klik dan <<HIER>> 

Festivals in Zeeland