22 maart 2017

Wonen in Zeeland || Binnen kijken bij..??

Binnen kijken bij
Het is een heerlijke, frisse lentedag als we aankomen in een lichte en knusse woning in Vlissingen. Waar een hip jong stel, 3 jaar geleden is gaan samenwonen, Estrella en Sjimmie. Ze zijn de eerste bewoners van deze gerenoveerde woning. Ze kozen deze woning vanwege het licht, de ruime tuin en de erker in de woonkamer.
Wonen in Zeeland
Estrella heeft een passie voor interieur, deze passie kun je trouwens ook zien op haar Instagram account @by.es.trella. Ze houdt van een mooi en licht interieur. Haar woonstijl is een combinatie van zachte tinten met fris wit, natuurlijke elementen en een vleugje Scandinavisch. De liefde voor interieur heeft ze van huis uit mee gekregen. Het huis van haar ouders is altijd mooi gestyled en samen met haar moeder neust ze nog steeds in diverse woonwinkels.
Wonen in Zeeland
Binnen kijken bij
Tip Digna: Kies net als Estrella voor een rond vloerkleed, dit breekt het rechthoekige van de kamer. Zoals je kunt zien ligt er een rond kleed bij Estrella en zal ik eens iets verklappen? Dit is een stukje vloerbedekking dat ze op maat heeft gesneden.
Het was dan ook heerlijk toen ze de sleutel kregen van hun eigen huisje. Eindelijk kon ze haar liefde voor interieur in haar eigen huis brengen. Zo ging ze heerlijk met haar moeder de diverse woonwinkels af. (volgens haar partner wel 80.000 keer, die uitspraak herken je vast wel?!). Het liefst had ze ervoor gekozen om alles wit te laten, maar zoals de meeste stellen zul je een compromis moeten sluiten en kozen ze voor een combinatie met grijs tinten.
Foto 6
Foto 7
Tip van Digna en Linda: Kies net als Estrella voor een persoonlijke touch in je interieur met deze geweldige foto van haar en Sjimmie. Linda heeft deze foto op een heerlijke zomerdag gemaakt!
Als Estrella in een woonwinkel loopt, voelt ze graag aan de producten. Met name als er wol in verwerkt zit. Sinds kort maakt ze van Merino wol haar eigen plaids. Het is voor haar heel gewoon om inspiratie op te doen en dan haar eigen creatie ervan te maken. Veel mensen zien deze creaties in haar huis en vragen dan waar het vandaag komt.  Het idee om hier iets mee te gaan doen speelt al een tijd in haar hoofd. Nu alleen de stap nog zetten!
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Nadat we de woonkamer hadden gefotografeerd mochten we deze keer ook een kijkje nemen in de slaapkamer. Het geweldige is dat zelfs op de weg naar boven we allerlei toffe plankjes tegenkomen.
Foto 12
Foto 13
Ook de slaapkamer is een heerlijk lichte plek, zowel om te ontspannen als te slapen. Ze heeft gekozen voor lichte pasteltinten voor de muren en verder lichte tinten met een diversiteit aan materialen, zodat het een rustig geheel blijft.
Wonen in Zeeland
Ondanks dat ze erg fijn wonen in deze wijk zijn ze op zoek naar hun droomwoning. Als ze hun droomhuis vinden is de eerste stap gezet. Dan kan Estrella het gaan inrichten en kamer voor kamer stylen. Je snap wel dat ze daar enorm veel zin in heeft?
Estrella heeft nog een super leuke tip voor jullie; hou je basis rustig, koop een tweetal woonaccessoires van dezelfde kleur en creëer er een nieuw hoekje mee.
Wonen in Zeeland
Blog Interieur Zeeland