24 mei 2017

Wonen in Zeeland || Binnen kijken bij… Liza, Ricky, baby Lily en hond Rebble in Goes!


In deze geweldige leuke nieuwe wijk in Goes ontmoeten we Liza die samen met haar vriend Ricky, baby Lily en hond Rebble sinds een half jaartje genieten van hun nieuwe woning.
Nu de kleine meid nog lekker ligt te slapen, kunnen wij lekker kletsen met haar mama over het geweldige huis. Rebble staat te gluren bij de achterdeur, waar zijn baasje Ricky de tuin zomer-klaar aan het maken is. En staat te popelen om ons van dichtbij te bestuderen. Hij houdt ons goed in de gaten en tussendoor test hij ook even of de nieuwe grasmatten zacht liggen, die uitgerold worden door zijn baasje.

Door de sfeer in het huis zou je niet zeggen dat ze er nog maar kort wonen. In het begin van hun huizenspeurtocht waren ze opzoek naar een jaren ’30 woning. Ze hebben er een aantal bezichtigd en kwamen erachter dat er toch wat nadelen aan zaten!
Ze zochten verder en vonden dit nieuwbouw project, een rij van 5 woningen die samen ogen als een karakteristiek Zeeuws woonhuis met grote boerenschuur. Zij kozen voor de woning die, van de straatkant, er uit ziet als een boerenschuur, want ze houden niet van standaard. Omdat het huis nog gebouwd moest worden, konden ze het helemaal naar hun eigen smaak indelen, want natuurlijk ook een heel groot pluspunt was!

Het interieur heeft echt een heel eigen sfeer met mooie details. Je ziet in alle elementen de liefde voor styling terug. Liza vertelt dat ze het heerlijk vindt om woonprogramma’s te kijken en tijdschriften te lezen, maar naarmate we hierover doorkletsen is ook wel duidelijk dat haar ouders hier ook een belangrijke rol hebben gespeeld. Zij waren hier altijd mee bezig en ze ziet nu wel dat ze veel inspiratie heeft opgedaan in haar ouderlijk huis.

Niet alleen Liza neemt deze creativiteit mee, ook Ricky heeft een grote invloed op de inrichting van het huis. Ze moesten bijna 1,5 jaar wachten op de oplevering van het huis, ze hadden dus alle tijd om te kijken hoe ze de woning in zouden gaan richten. Beide hadden enkele wensen voor de inrichting van het huis. Zo wilde Liza heel erg graag een SMEG koelkast en een heerlijk bad en Ricky had veel planten op zijn wensenlijstje staan. Zoals jullie kunnen zien zijn al deze wensen in vervulling gegaan.

De inrichting is heel eigen en allebei namen ze hun dierbare bezittingen mee. Nu vormen ze één geheel in dit huis. Zo stond de dekenkist, die nu dient als salontafel, jaren in het ouderlijk huis van Liza. Hij is nog van haar opa en oma geweest. En Ricky is helemaal gek van de zelfvoorzienende plant die ze kochten bij PLANTaardig in Middelburg. Dierbaar voor Ricky is de oude foto van zijn vader, die een speciaal plekje in de woonkamer heeft gekregen.
Liza heeft nog een tip voor jullie; kies net als ons om in plaats van de bank tegen de muur te zetten deze zo te positioneren dat je een intiem en gezellig plekje creëert. 

Opeens horen we geluid van boven; de kleine Lily is wakker. Dit mooie meisjes is sinds 7,5 week de nieuwste bewoner van het huis. Papa Ricky maakt een heerlijke fles voor haar en wij mogen met mama mee om haar kamertje te bewonderen. Het is een schattig kamertje met een grote groep knuffels en nu maar afwachten welke haar lievelingsknuffel wordt.
Nu we toch boven zijn nemen we ook nog een kijkje in de badkamer, WOW, deze badkamer is echt de eyecatcher van de bovenverdieping. Het is dan ook geen standaard badkamer die je meestal tegen komt in een rijtjeshuis. Liza wilde graag een badkamer die je meestal in een hotel vindt. Ze wilde echt een beleving en dit is hem geworden. Ze wordt er nog elke dag blij van als ze deze binnenloopt. Wij zijn er ook gelijk helemaal verliefd op!
Tip van Digna: een badkamer met strakke materialen en lijnen krijgt karakter door een organisch element in te plaatsen, net zoals Liza dit heeft gedaan met een vrij staand bad. Het bad is de blikvanger van de ruimte en zorgt voor het WOW effect.

Als we weer beneden zijn en Lily haar buikje vol heeft van de fles, kunnen we het niet laten om nog een paar foto’s van de kleine meid te maken. Heerlijk die verbaasde blik, wat hangt er nou allemaal boven mijn box? Super cute!

En na deze gezellige binnenkijker in Goes, gaan wij weer Zeeland door voor jullie naar het volgende huis!

Wil je meer lezen over Fotograaf Linda,
die deze foto’s heeft gemaakt? Klik dan <<HIER>>

En wil je meer lezen over Styliste Digna?
Klik dan <<HIER>>

Wil je jezelf opgeven voor deze rubriek?
Mail dan naar redactie@zeeuwze.nl