20 december 2017

Wonen in Zeeland || Binnen kijken bij… Dennis&Sanne in Oost-Souburg

De twee zussen
Op een regenachtige dag reden wij naar Oost-Souburg om een bezoek te brengen aan Sanne, voor onze binnenkijker deze maand!
Zij woont nu 1,5 jaar samen met haar vriend Dennis en sinds een half jaar zijn daar de poezen Bohème en Rumi bijgekomen. Geweldig om de poezen-zusje samen te zien! Een poes kijkt afwachtend naar wat we komen doen en de andere poes is heerlijk nieuwsgierig. Ook leuk om te horen is dat ze echt heeft nagedacht over de namen van de poezen, Bohème heeft ze gekozen omdat ze van de Bohemian style houdt en de naam Rumi vonden ze op Internet en paste er goed bij! 

Hippe tentjes in het buitenland
Sanne is een vrolijke en gezellige dame die in de zorg werkt en daarnaast echt oog heeft voor styling. Ze wil graag haar eigen stijl creëren en draait haar hand er niet voor om even een muurtje te schilderen, of zelf iets te maken. Haar inspiratie haalt ze uit hippe tentjes en restaurants in -met name- het buitenland. Daarnaast koopt ze vaak tijdschriften en kijkt ze graag op Instagram en Pinterest.

Liefde op het eerste gezicht
Sanne vertelt dat ze al een aantal maanden aan het zoeken waren naar een huis, maar niet vonden wat ze zochten: het moest namelijk een apart huis zijn! Dennis vond echter deze woning in Oost-Souburg en ze zijn zo snel mogelijk het huis gaan bezichtigen. Liefde op het eerste gezicht en binnen een week was de woning gekocht!

De woning is een echt jaren ’20 huis met veel karakter en mooie details. Aan de achterkant heeft de woning een uitbouw en daardoor ontstaat er een echte woonkeuken -met lichtkoepels- waardoor er veel licht naar binnen valt.


Woonkeuken en zitplekken
Zoals we eerder schreven heeft Sanne echt oog voor detail, daarom wist ze vanaf het begin dat er een bank moest komen tegen de muur in de woonkeuken. Dit geeft een fijne zitplek en veel ruimte om gezellig met vrienden en familie bij elkaar te zijn. Wij zitten daarom ook heerlijk in de woonkeuken en genieten van een kop thee met een echte Zeeuwse bolus.

Ken jij die leuke dame op het doosje van de bolussen van Bliek? Dat is Sanne! Een geweldige foto en een mooie dame.

Mix van stijlen
Het huis heeft een warme, fijne sfeer en het interieur is een mix van diverse stijlen: Bohemian en Scandinavisch. Door de basis rustig te houden, daarnaast met verschillende materialen te werken, krijg je een warme en natuurlijke sfeer. Ook omdat het kleurgebruik op een subtiele manier is toegevoegd, ontstaat er een mooie balans tussen kleur, licht en rust.

Sanne vertelt -naar aanleiding van de poster van Amsterdam- dat ze echt een Zeeuwse is, maar ook enorm van Amsterdam houdt. De sfeer, de gave winkeltjes in de smalle straatjes bij de grachten.

Er zijn nog meer eyecatchers, waaronder het behang van Kate Moss. Sanne heeft altijd een voorliefde gehad voor dit model en ze komt met een geweldig verhaal. Toen ze een jaar of 15 was zag ze een hele mooie poster hangen van het tijdschrift La Vie en Rose met Kate Moss op de cover. Uiteindelijk is het haar gelukt om die poster te krijgen, hoe dat weet ze niet meer, en deze poster heeft altijd in haar huis gehangen. Helaas viel hij op een gegeven moment bijna uit elkaar, zodat ze hem nu niet langer meer heeft hangen.

Geïnspireerd door deze poster, moest ze natuurlijk dit geweldige behang hebben!
“Soms twijfel je weleens bij bepaalde items, maar bij dit behang echt niet. Het past geweldig in de sfeer en stijl van deze woonkeuken!”

Dromen over een veranda
Sanne is erg blij met de woning en het interieur. De items die ze koopt, kiest ze heel bewust en daarom blijft het interieur met haar (en natuurlijk Dennis) meegroeien. Ze heeft nog wel een paar mooie dromen: de volgende projecten zijn namelijk een veranda en de bovenverdieping. Wij zijn uiteraard erg benieuwd, maar als je nu al ziet wat voor een prettige sfeer er in de woonkamer/woonkeuken hangt, dan komt het boven (en buiten) wel goed.

“Bedankt voor het binnenkijken Sanne!! Wil je haar volgen, kijk dan op Instagram!
En jij ook een tof huis, laat het ons weten en dan komen we graag bij je gluren!” 

Volg jij Linda en Digna al op Instagram?
Daar vind je veel foto’s van hun werk achter de schermen van deze rubriek! Klik <<<HIER>>> om naar hun Instagram te gaan!