22 mei 2018

Een splinternieuw fenomeen in Zeeland (en de Nederlandse) theaters – The Backstage Comedy Tour

Een splinternieuw fenomeen in de Nederlandse theaters, The Backstage Comedy Tour, te zien in CineCity XL
Vlissingen – Een fonkelnieuw theaterconcept dient zich aan in de Nederlandse theaters; The Backstage Comedy Tour. Tijdens deze nieuwe, uit Groot-Brittannië overgewaaide cabaretvorm, leunen theaterbezoekers niet meer ouderwets anderhalf uur achterover in hun stoel, maar worden ze achter de schermen écht vermaakt door de comedians.

Voor het eerst krijgen de bezoekers dan de kans om achter de schermen van het theater te kijken. Een tour waarbij letterlijk het hele gebouw gebruikt wordt. Je komt op plekken waar normaal dus alleen de artiest komt. Op de meest onverwachte plaatsen in het gebouw, wachten artiesten het publiek op. Denk hierbij aan de kleedkamers, de artiestenfoyer en het zijtoneel. Een kwartiertje, hooguit. Daarna ga je weer door naar de volgende spannende ruimte en volgende act. Exceptioneel leuk voor het publiek én exceptioneel leuk voor de artiest!

The Backstage Comedy Tour is op 9 mei in première gegaan in Den Haag. Nu is een tournee langs de Nederlandse theaters gestart en is de show te zien op donderdag 31 mei om 19.30 uur in CineCity XL in ons eigen Vlissingen! 

Artiesten als Javier Guzman, Vincent Geers, Thijs van de Meeberg, Victor Luis van Es, Jim Speelmans, Kim Schuddeboom, Fabian Franciscus en Emiel van der Logt doen op 31 mei mee in deze productie.
Het belooft een geweldige avond te worden, ik heb er super veel zin in (ga natuurlijk!). 

Kaarten reserveren kan via www.cinecity.nl/theater