8 april 2019

Schoonheidsinstituut Esthedo in Middelburg: schoonheid van binnen én van buiten

Belgische in Zeeland

Twee jaar geleden leerde ik haar kennen, die “Vlaamse” met haar vrolijke gebabbel. Over wie heb ik het? Over de eigenaar van schoonheidsinstituut Esthedo in Middelburg. 

Dorothy Baetens (zo heet ze) werd geboren op 30 september 1984 in Lokeren (België), maar in de zomer van 2009 verhuisde ze naar Walcheren. 

Van kids af aan is ze opgegroeid in een wereld van orthomoleculaire voedingssupplementen, aromatherapie en fytotherapie door haar vader en die welbekende appel is niet ver van de boom gevallen. Ze is naar eigen zeggen: “geen meisje-meisje” en houdt van motorraces en gevechtssporten. Ook binnen haar bedrijf werkt ze nét even anders dan anderen en daarom ben ik zo blij dat ik over haar prachtige bedrijf mag schrijven! 

Dorothy Limburg - Baetens

Ze volgde in de 15 jaar (!) dat ze in het vak zit diverse opleidingen waaronder schoonheidsspecialisme, visagie, massagetherapie, voetverzorging, maar ook op gebied van alternatieve en Oosterse therapieën.

Momenteel studeert ze overigens orthomoleculaire therapie en is ze nog niet uitgeleerd.

Wat uniek is aan Dorothy (en wat ik dus zo leuk aan haar vind) is dat ze naar het totaalplaatje kijkt, dus veel verder dan alleen naar je nagels, wimpers en/of huid. “Huidverandering en huidverbetering, zowel van binnen af als van buiten af en dan met zachte hand!”

Dus toen ik afgelopen week klaagde over de uitslag in mijn nek bleek het natuurlijk veel meer te zijn dan alleen maar de uitslag in mijn nek (daarover later nog meer). 

Unieke merken

Nu had ik dus gehoord, dat ze naast merken als Biodroga ook met het merk Cosmedix samenwerkt en dat dit uniek is in Zeeland. 

Waarom ik dit top vind?
Omdat COSMEDIX® volledig vrij is van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen.

En daar wordt mijn meukvrije hart dan weer blij van.

Meer informatie?

Wil je nu meer informatie over dit merk of over Doroty? Dat kan ook: kijk dan eens naar haar website, daar staat alles op. 

Wat ik zo mooi vind aan haar: ze gelooft in haar werk, haar merken en werkt met merken zonder enige troep en andere toevoegingen plus vind ik het geweldig dat ze lekker onopgemaakt in haar salon staat. LOVE IT! 

VEGAN LIJN

Daarbij heeft ze een heel gave VEGAN lijn, waar ik in een volgende blog nog veel meer over zal schrijven (happy me, want ik heb gelijk producten gekocht = niet gesponsord). Een aanrader, zoals je leest! 

Liefs Rachelle

"Ik dacht dat je alleen blogger was?"

Neen. Ik help Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), communicatie en online strategie!

Schoonheidsinstituut Esthedo
Korte Geere 3
Middelburg
Telefoon: +31 (0)6 111 968 97

Dit is in samenwerking met schoonheidsinstituut Esthedo.