8 februari 2017

Heb je plannen om jouw interieur te veranderen? Hierbij 4 tips!!

Diana van Two Ladies Like in Middelburg geeft elke maand haar visie, haar kijk op het stylen van jouw huis! Met altijd leuke tips (en foto’s!). 

Ladies like living

Heb je plannen om jouw huis aan te pakken? Door het enorme aanbod in de diverse woonbladen en televisieprogramma’s, denken we vaak dat ons huis trendy, hip en vooral heel erg in style moet zijn. 

Maar dan vraag ik mezelf wel altijd af, wonen we in een huis of in een toonzaal? Een huis waar onze kinderen rondrennen, onze huisdieren op de mat plassen en onze mannen tijdens de voetbalwedstrijden bier morsen op de bank? Natuurlijk is dit aangedikt, maar ik wil er mee zeggen dat je casa vooral lekker leefbaar moet zijn. 

IMG_6836

Wat ik belangrijk vind, is dat je echt naar jouw gezinssamenstelling kijkt en dan goede keuzes maakt.
Ook qua kleur en stijl, alhoewel ik persoonlijk vind dat verschillende woonstijlen uitstekend met elkaar te combineren zijn. En weet je, e
en nieuw interieur is vaak ook niet in 1 keer te realiseren, dus een goed plan is onontbeerlijk voor de lange termijn. Hierdoor voorkom je ook miskopen! 

IMG_6838

TIP: Durf out of the box te denken en laat je niet zomaar leiden door wat op dat moment in de mode is. Creëer je eigen woonstijl, aangepast aan je gezinssamenstelling. 

TIP: Ga je met 1 kleur werken, kies dan voor veel structuur en veel verschillende materialen, anders wordt het interieur saai en kil.

ladies like living 2

TIP: Probeer ook de verschillende ruimtes enigszins op elkaar aan te passen, dat geeft rust. Dat wil niet zeggen dat alle ruimtes dan in dezelfde kleur moeten of dezelfde stijl, maar zorg dat een en ander elkaar complimenteert. 

TIPPik ideeën uit de huidige modetrends en pas deze toe op een subtiele manier, maar zorg dat de basis van goede kwaliteit is en langere tijd mee gaat. Met een kleurtje op de muur of een mooie accessoire kun je dan altijd nog mee met de huidige trends.

Liefs Diana