19 december 2016

Wie gaat er met mij mee naar de bioscoop?

In samenwerking met Cinema Middelburg schrijven we de komende weken over een aantal films die er draaien (er komt ook een leuke kinderfilm aan).
Films die ons (en dus jou) aanspreken, natuurlijk!

Nu was ik naar deze film al heel erg nieuwsgierig, dus vind ik het helemaal geen straf om over deze film te schrijven
En wij mogen van Simon (van Cinema Middelburg) twee kaartjes weggeven voor deze film in januari! Want de voorstellingen in december zijn al volledig uitverkocht!!

DOWN to EARTH
DOWN to EARTH in Cinema Middelburg

 SEMI GLOBETROTTER
Als semi-ervaren reiziger wil ik (heel) stiekem niets liever dan vaak en veel in het vliegtuig (of auto) stappen.
Ik houd van ‘de hort op gaan’ en meer van de wereld zien. Ik houd van culturen snuiven, proeven en ervaren. En je kunt mij niet gelukkiger maken dan dat ik op reis mag.

En na elke reis die we gemaakt hebben, zeg ik altijd tegen Alex, “misschien moeten we een jaar gaan reizen? Er even tussenuit?”
Maar nooit komt het ervan (kinderen willen niet, Alex wil niet.. best belangrijke aspecten).

Globetrotter of huismus?
Globetrotter of huismus?

Dus toen ik de trailer zag van de film “DOWN to EARTH” was ik gelijk enthousiast!

HET VERHAAL
Rolf en Renata trekken vijf jaar lang met hun drie kinderen over de hele wereld, van Peru tot Namibië, van Noord-Amerika naar een afgelegen eiland bij Australië. Als hun reis begint in Upper Michigan waar ze bevriend raken met indianen, beseffen ze nog niet dat dit het begin is van de reis van hun leven. De gesprekken die ze voeren met stamhoofden en wijzen leggen ze vast in 200 uur film.

Van dat materiaal maakten de selfmade filmmakers Down to Earth, een film die indruk maakt. De Earth keepers weten als geen ander hoe alles met elkaar in verbinding staat en hoe noodzakelijk het is om de aarde te koesteren.

pexels-photo-164287

GA JE MET MIJ MEE?
En dus was ik erg enthousiast met de samenwerking met Cinema Middelburg, want ik wilde deze film toch al zo graag zien!!
Heb je dat nooit?
Dat je denkt, hoe zou het zijn om een jaar te leven uit een rugzak, de hele wereld te gaan ervaren en overal mooie dingen zien?

Maar aan de andere kant geniet ik ELKE dag van mijn ‘werk’ bij De ZeeuwZe, houd ik van de Zee, Zeeland en alles wat maar enigszins met Zeeland te maken heeft.
Dus ga ik zaterdag 28 januari 2017 naar “DOWN to EARTH” en genieten van dit gezin, dat wel 5 jaar lang de wereld heeft rondgereisd en ik ben benieuwd naar hun ervaringen.

Ik geniet elke dag van de Zee, het strand en Zeeland!
Ik geniet elke dag van de Zee, het strand en Zeeland! Deze foto is in Vrouwenpolder op het strand genomen!

WINNEN!
Wij mogen dus voor deze voorstelling twee kaartjes weggeven van Cinema Middelburg.
Dus heb jij zaterdag 28 januari 2017 om 19.00 uur tijd en zin om (gratis) naar “DOWN to EARTH” te gaan?

Laat het ons dan even weten. Dit kan in een comment onder onze post op Facebook, op Instagram, maar dit kan ook via de mail.

Even laten weten dat je mee doet, en dan maak je al kans.
De winnaar krijgt vanzelf bericht van ons. En we weten, het is pas over 4 weken.. Maar met alle volle agenda’s kun je zoiets leuks maar beter op tijd inplannen, toch?

HAPPY MOVIE!
fullsizerender