4 februari 2020

De éérste duurzame fashion store in Zeeland?
 The Blind Spot opent binnenkort haar deuren in Goes

The Blind Spot opent haar deuren!

Op vrijdag 14 februari opent “The Blind Spot” haar deuren in Goes: De eerste duurzame fashion store in Zeeland met duurzame , trendy en fashionable kleding. Blogger Chantal Braam, en eigenaresse van de gelijknamige online shop, start met een toegankelijke, stoere en sophisticated collectie voor dames- en herenmode, diverse accessoires en lifestyle producten.

Hoe ‘The Blind Spot’ begon

In 2016 was Chantal Braam, eigenaar The Blind Spot, op zoek naar duurzame kleding, die ook nog eens trendy en fashionable waren. “Ik vond dus niet wat ik zocht en toen ben ik mijn blog gestart…”
Middels haar blog schreef ze over haar zoektocht en in maart 2018 opende ze zelf de webshop: ‘The Blind Spot’ met daarin de kleding en accessoires die ze zelf zocht.

“In een tijd van veel wegwerp is het tijd om een ander geluid te laten horen.”

Van online naar offline

Haar webshop werd (en is nog steeds) een succes en is nog steeds groeiende.
Toch is het tijd voor een nieuwe stap. “In Zeeland zijn er nog geen duurzame fashion stores zoals ik ze zocht, maar de vraag is er wel degelijk en niet alleen van mij.”
Om duurzame mode nog toegankelijker te maken, komt er offline versie van The Blind Spot. Chantal Braam opent op 14 februari 2020 de deuren van haar winkel in Goes. Een winkel met een geweldige en brede duurzame collectie.

Waar staat ‘The Blind Spot’ voor

“Ik geloof in een wereld waar mensen zich bewust zijn van het feit dat jouw kleding gemaakt wordt door andere mensen! Mensen zoals jij en ik.”

De barre omstandigheden waar ze vaak in verkeren was de reden dat Chantal niet langer “wegwerp-kleding” draagt, én wil laten zien dat duurzame fashion ook FUN & Trendy kan zijn.


“Fijn dat zoveel mensen met mij voor duurzaam durven te gaan!”

De opening

Op vrijdag 14 februari 2020 opent Chantal dus de deuren van haar ‘The Blind Spot’ en kun je vanaf die datum van hartelust duurzaam winkelen. Ik ken Chantal al enige tijd en vind haar geweldig. Daarom raad ik iedereen aan om zeker eens een bezoek te brengen aan ‘The Blind Spot’ en met eigen ogen te zien hoe mooi, gaaf, inspirerend en trendy haar collectie is. 

Liefs

Rachelle

The Blind Spot in Goes