21 januari 2018

Dé brillentrends van de lente/zomer 2018 in Zeeland

Trendgevoelig?
Nu ben ik zelf niet zo trendgevoelig, want vaak draag ik iets wat dan allang weer ‘uit’ is, en ook bij Tilroe Optiek hebben ze het eerder over een ‘bril die immens populair is’ in plaats van trends. Maar goed, dat is nogal een lange titel voor dit stuk, en als ik zeg brillentrends, weet je gelijk wat ik bedoel.
Tilroe Optiek Vlissingen 
Ik ben sinds kort een brillendraagster, ook al zie je dat nog niet altijd terug in mijn video’s en foto’s. Ik moet namelijk best wennen om de bril overal mee naar toe te nemen. Maar op dit moment is mijn bril onmisbaar tijdens het televisie kijken en autorijden. Speciaal voor de brillendragers onder jullie heb ik met Tilroe (het familiebedrijf waar ik mijn bril heb gekocht) onze krachten gebundeld om de brillen te delen die dus nu enorm populair zijn in Zeeland.

Tekst: Rachelle Verhage
Fotografie: Johan Katerberg
Model: Shari Patty 

“Leuk hoor trends, maar feit blijft: een bril staat je of staat je niet!”
Edwin Tilroe


Retro met bridge
Enorm leuk vind ik deze bril, maar helaas niet voor mijn gezicht. De aandacht ligt bij deze bril op de neusbrug, en dat is dus niet aan mij besteed. Bij Shari vind ik de bril wel mooi staan, vooral bij haar huidkleur en zwart haren. En juist een tikje speels door die bridge.
“Onze brillen komen met het Tilroe-voordeel.” 
Edwin Tilroe

Transparant/see trough montuur
Een zeer populaire bril: de see through bril. Deze bril -vooral ronde monturen- zijn enorm aanwezig in het straatbeeld. Grappig detail: ik was zelf enorm aan het twijfelen tussen deze bril en de bril waar ik uiteindelijk voor koos!

Metal, baby! 
Een leuke stoere look, en alhoewel mijn zonnebril erg op deze bril lijkt, was ook dit niet de bril voor mijn gezicht. Maar als ik hem bij Shari zie, vind ik het zo ontzettend gaaf staan! Stoer en toch bijna ‘afwezig’ in haar gezicht. Een heel natuurlijke look!
“Tegenwoordig zie je veel aanbiedingen: GRATIS. Maar neem van mij aan, niets is echt gratis!” 
Edwin Tilroe
 

Beken kleur!
Brillen hoeven niet langer in saaie kleuren! Een gekleurde bril is het halve werk?
Het is in iedergeval niet saai. Ik koos zelf voor een zwart -redelijk groot- montuur, maar een gekleurde bril als tweede bril wellicht? Kan ik een beetje afwisselen.

Metaal en Acetaat, hand in hand. 
Kun je nu niet kiezen, is de bril op de foto zelfs een combinatie van twee trends: metaal en kleur. De bovenkant van deze bril is acetaat (kunststof) en de onderkant van metaal. Een speelse -bijna juf-achtige-bril waardoor Shari in mijn optiek een meisjesachtige look krijgt.

Fotoshoot
Er zijn nog wel honderden monturen en trends te noemen, maar samen met Edwin heb ik voor deze foto’s & trends gekozen. De fotoshoot die we mochten doen voor Tilroe was geweldig. Samen met Johan & Shari hebben we veel plezier gehad en gemaakt met de brillen. Als slotsom ben ik het volledig eens met de woorden van Edwin Tilroe; “Trends zijn vergankelijk. Wanneer een bril staat en bij jouw gezicht past is het de bril voor jou.”
En geloof me: ik heb veel ’trendy’ brillen op m’n neus gezet, maar ze stonden geen van allen. Behalve dan diegene die ik uiteindelijk gekocht heb dan. 

In samenwerking met Tilroe Optiek
Walstraat 81 in Vlissingen
www.tilroe.nl