23 juli 2019

De beste badmode tips in Zeeland: mijn zoektocht naar een bikini

Shaping en corrigerend?

Al jarenlang worstel ik mezelf door termen als: “shaping badpak” en “corrigerende tankini’s” om tot de conclusie te komen dat het voor geen meter zit.
Wanneer je met tropische temperaturen jezelf moet wurmen in een soort van heel strak elastisch gewaad, en je dan ook nog een loerend om jezelf heen moet kijken of niemand aanstoot neemt van hetgeen je tentoonstelt is dat een niet heel prettig gevoel dat je jezelf oplegt (understatement).

Nog geen millimeter slanker

Dit jaar was ik weer aan het kijken tussen de volslanke termen (wie bedenkt het) en lappen stof waardoor je er ogenschijnlijk (maar niet waarschijnlijk) nog geen millimeter slanker uitziet en was ik er klaar mee. DOEI.

Ik ga dit jaar een bikini dragen. Een broekje, met een strapless topje (jaja) en mezelf niet langer verbergen achter een ‘off the shoulder’ poncho van luchtige stof (lees: nog steeds te warm).

Opgewonden ben ik al dagen op zoek naar dé bikini want de laatste keer dat ik een bikini droeg was ik -denk ik- 8 jaar.

Is het omdat ik ouder word (ben)?
Is het omdat ik na jaaaaaren mezelf verbergen er klaar mee ben?


Wie zal het zeggen: maar die bikini die komt er, omdat ik ernaar verlang deze te dragen! 

Ik kies voor een bikini

Ik kan je dus niet vertellen hoe ik uitkijk naar onze vakantie en een duik kan nemen met gevaar dat ik mijn bikini top verlies (haha): zomer 2019 kom maar op! Ik wil mezelf niet langer verbergen, mezelf schamen voor een rolletje (of twee) en op mijn hoede zijn (jaja, dat doe ik mezelf aan). IK.WIL.EEN.BIKINI. en die ga ik dragen ook.

Op Instagram vroeg ik trouwens om tips om badmode te kopen in Zeeland en deze tips wil ik heel graag met je delen! Heb jij nog tips voor mij? Stuur ze mij gerust toe: vind ik leuk. Waarschijnlijk ga ik dit jaar met 7 bikini's op reis: elke dag één! Haha.

"Life is short, buy the bikini"

De beste badmode tips in Zeeland die ik kreeg

Liefs Rachelle

"Ik dacht dat je alleen blogger was?"

Neen. Ik help Zeeuwze ondernemers met duimstoppende content, Social Media (beheer), communicatie en online strategie!