Het nieuwe jaar is begonnen. Maar ik heb dus geen tijd en zin in goede voornemens. Want altijd als ik een goed voornemen bedenk, moet ik mezelf teleurstellen als het me niet lukt. En daarbij vind ik elke dag opnieuw een nieuwe kans om alles uit het leven te halen. Elke ochtend word ik wakker (en ja, dat is echt zo) met het gevoel dat er een nieuwe dag voor me ligt, vol met nieuwe mogelijkheden, lessen en kansen. En nee, mijn naam is niet Ratelband.
Maar daarbij heb ik wel een BUCKETLIST (voor 2017) en die lijst wil ik graag met je delen!
Tekst: Rachelle Verhage

pexels-photo-54200

No. 1
Noordkaap-Challenge 2017

Ik heb een vriend van mij (Joris) gevraagd om dit jaar met mij de Noordkaap-Challenge te rijden.
Want als er iets op mijn bucketlist staat is het deze reis/challenge wel!

De mannen Mike en Cor (klik HIER voor het filmpje) hebben mij dus enorm geïnspireerd om het gewoon te gaan doen, in plaats van het op je lijst te hebben staan (en er niets mee te doen).

Nu moet alleen Joris nog JA zeggen.

pexels-photo-87836

No. 2 
Nieuwjaarsduik 2018!

Door onze helden, die afgelopen 1 januari de nieuwjaarsduik in Domburg hebben gedoken (klik HIER voor het volledige filmpje), ben ik geïnspireerd geraakt!
En ondanks dat ik het ECHT heel erg koud heb gehad (met winterjas, sjaal, muts en laarzen) wil ik toch  mee doen volgend jaar!

Moet wel iemand anders het filmpje maken!

pexels-photo-2

No. 3
Paragliding

Ik heb hoogtevrees in het kwadraat (ga al zweten op de zaterdagkrant), maar toch wil ik heel graag de lucht in. Rennend vanaf de duinen en dan ‘vliegen’ over het strand, duin en zee.
En dus ben ik momenteel bezig met een item over deze sport in de hoop dat IEMAND mij vraagt om de sprong te wagen!

Iemand?

pasta-cheese-egg-food

No. 4
Een culinaire reis door Italië 

Mijn langverwachte droom is al deels in vervulling gegaan toen ik in 2013 met Alex (manlief) naar Cinque Terre, La Spezia en Pisa ben afgereisd en we overal en nergens hebben gegeten, geproefd en gekookt.
En dat smaakte naar zoveel meer!

Dus in mei dit jaar vertrek ik voor een midweek naar Italië (de streek Sabina, zo’n 50 minuten van Rome) om te gaan “werken” voor De ZeeuwZe, om hopelijk het tweede deel van deze droom in vervulling te laten gaan!

Buon Appetito!


Lekker om dit soort blogs te schrijven, want ik kan dan heerlijk wegdromen bij alles wat er nog op mijn lijst staat (okay, moet dan wel beginnen met sparen overigens).

Wat staat er allemaal op jullie bucketlist?

fullsizerender

hart20