28 juni 2017

Binnen kijken bij.. Wonen in de binnenstad van Vlissingen!

Op een heerlijke zomerse dag gaan Linda en ik binnengluren bij Gwen. Deze vrolijke en gezellige dame woont in de Vlissingse binnenstad en op loopafstand van het strand. Wij zijn direct jaloers, niet alleen daarop maar ook op dit geweldige familiehuis. Dit mooie huis uit 1720 bewoont zij met haar man Yoeri, twee zoons Vegas en Elvis en de poezen Pink, Emmy en Nova.

Wat een tof huis is dit! Je voelt jezelf er ook meteen thuis. Als we binnenkomen staan er heerlijke taartjes op ons te wachten, want Gwen is namelijk jarig HIEP HIEP HOERA! En daar zeggen wij natuurlijk geen NEE tegen.

Gwen is een creatieve dame met een geweldig smaak en oog voor detail. Als kind had ze al echt een eigen stijl. Haar kamer was geen maand hetzelfde en ze wisselde geregeld zelfs van kamer met haar zusje. Doordat ze van zichtzelf erg druk is vindt zij juist rust in haar creativiteit.

Het interieur -zo zegt Gwen- staat nooit stil, maar draait met ons mee. Dat is ook echt te zien. De verschillende kleuren in het interieur geven de woonkamer een vrolijk en rustgevend gevoel. De afgelopen jaren zijn ze bezig geweest om het hun thuis te maken. De ideeën over de inrichting komen meestal van Gwen, maar samen gaan ze kijken welke ideeën ze gaan uitvoeren.
Ze wil dat het huis van hun samen is, je moet echt bij Gwen én Yoeri binnenkomen. Sinds ze de vloer wit hebben geschilderd en de juiste kleuren voor de muur hebben gevonden is alles eigenlijk samen gevallen. Wat het echt tot een familiehuis maakt is dat je, zonder dat het rommelig is, ziet dat hier geleefd mag worden.  Ook de jongens mogen met hun creativiteit losgaan en hebben een mooie tekening gemaakt op de openslaande deuren naar de tuin met ‘I love joe mama‘ en ‘de blij hijt van ons gezin‘. Ook hebben ze een eigen plekje als ze zich willen terug trekken, de gezellige tipi in de woonkamer. Heerlijk!


Styling tip van Digna: Kies net als Gwen voor verschillende pastelkleuren. Het toffe van pastelkleuren is dat je alle kleuren met elkaar kunt combineren. Zorg dat ze ook overal terugkomen, zo krijg je net als Gwen een vrolijke, verfrissend, modern en gezellig woonhuis.


Naast het stijlen van haar woning werkt Gwen bij Op & Top Zij, dus als je een tipje wilt meepakken van haar styling moet je daar zijn. Wie weet styled ze je dan in een geweldige outfit!

Hun woonstijl is lieflijk en stoer met een eigenwijze twist. Want trends volgen ze wel, maar maken het wel altijd eigen. Zo kiest ze voor de behangtrend, al geeft ze daar een heel eigen twist aan!
Zo geeft Gwen als tip: kies je eigen interieur, laat je inspireren door bijvoorbeeld Instagram, maar blijf altijd bij jezelf of zet je eigen stempel erop. Zorg dat ze echt bij jou binnenkomen! 

Het huis staat vol met gave eye-catchers. Vaak zijn dit dierbare stukken, wat geweldig dat het een onderdeel geworden is van hun interieur. Gwen geeft aan dat het huis met alles erin is haar heel dierbaar is.

Boven mogen we de kamer van haar zoons bewonderen. Wow, wat een geweldige sfeer hangt hier. Stoer en knus. Er is ook hier weer heel veel tofs te zien, zoals bijvoorbeeld de leuke kaarten en slinger aan de wand. De jongens hebben allebei hun eigen “bedstee.” Zo hebben ze in de slaapkamer toch echt hun eigen plekje.Haar grootste wens voor hun huis is een nieuwe badkamer, zoals je wel verwacht weet ze al precies wat het gaat worden! Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd.
Dank voor het gluren bij je Gwen en wat een heerlijk huis heb je en een super toffe stijl!
Ben je ook zo weg van de stijl van Gwen?  volg haar dan via Instagram. Klik <<HIER>> voor haar Instagram pagina!

Wij gaan weer voor jullie op pad om bij de leukste huizen in Zeeland binnen te spieken!
Trouwens, Linda&Digna zijn op zoek naar vakantiewoningen om te fotograferen voor hun gastblog! Mocht je nu iemand kennen met een toffe vakantiewoning, zomerhuis of anders? Laat het even weten via redactie@zeeuwze.nl 

_____
Meer informatie over deze BLOGGERS:

Digna is interieur- en verkoopstyliste!
Wil je meer lezen over Digna? Kijk dan eens op haar website: www.digna4styling.nl  

Linda is fotograaf! Wil je meer lezen over Linda? of mee doen aan een van haar workshops? 
Kijk dan eens op haar website: www.lindahemmesfotografie.nl