25 januari 2018

Binnen kijken in Zeeland || Creatief wonen in Goes!

Binnen kijken in GOES, Zeeland 
Wat een storm in het Zeeuwse Goes: We worden bijna weggeblazen!
Gelukkig doet Corina snel de deur voor ons open en worden we hartelijk welkom geheten. We gaan namelijk bij huisje.doel
binnen gluren vandaag. We volgen deze leuke en inspirerende dame al een tijdje op Instagram.

Wanneer we binnenstappen in de woonkamer worden we vanuit de box toegelachen, daar ligt zoontje Sef van 7 maanden! Samen met man Patrick heeft Corina ook nog een dochtertje (Milana van 3 jaar), zij wacht rustig af wat er gaat gebeuren.

Mode en Lifestyle
Onder het genot van een kopje thee vertelt Corina wie ze is en natuurlijk over haar interieur, terwijl Linda al foto’s aan het schieten is. Corina is een hippe mama die haar hele leven al bezig is met mode en lifestyle. Ze houdt ervan om het internet af te struinen en zo nieuwe ideeën op te doen.

Vrije hand
Ze neemt zeker niet zomaar iets over, gaat altijd voor ‘net even iets anders.’
Gelukkig kreeg ze de vrije hand van haar man, al denkt hij wel met regelmaat “daar gaan we weer”?!
Zeker na een heerlijke middag met het blad van VT-wonen voelt ze het kriebelen en gaat haar creatieve brein weer aan de gang.

Corina heeft diverse “creatieve” projecten liggen zoals een gehaakte plaid, een slinger en een macramé hanger. Wij vinden het vooral heel stoer dat ze hier allemaal mee aan de slag gaat. Corina zegt dat het soms wel vervelend kan zijn om zo creatief te zijn, want ben je met het ene project nog niet klaar? Ziet ze al weer een ander project, dat ze dan ook wel gelijk oppakt! 

Ruime woning in Goes
Corina vertelt dat het inrichten van hun woning niet heel gemakkelijk ging. Het is een ruime  woning, zeker omdat het een strakke vierkante bouw heeft met een uitbouw aan de achterzijde. Daarnaast ligt het centraal in Goes en is het een echt familiehuis.

Donkergrijs
Voor de woonkamer koos Corina, samen met haar man Patrick, voor een donkergrijze vloer. Maar wat ze ook probeerde met meubels en accessoires, het bleef koud en kil. Ze kwamen er uiteindelijk achter dat de vloer veel te donker was en hebben vervolgens gekozen voor een vloer met een betonlook.
Samen met de meubels en accessoires -in lichte en natuurlijke tinten- hebben ze eindelijke de warmte, gezelligheid en rust in huis die we zochten.

Ronde eettafel
Het huis straalt rust en een hoop gezelligheid uit. Het leuke is dat we gelijk aan de ronde eettafel gaan zitten. Corina vertelt dat dit de plek is waar ze vaak met familie en vrienden zit. Gemakkelijk en dicht bij de uitbouw waar de kindjes de ruimte hebben om lekker te spelen.

Daarnaast is het een heerlijke knusse hoek waar je direct kijkt op de love warriors poster. Dit geeft gelijk haar interieur style weer: een mix van industrieel en bohemien style.

Bovenverdieping
We gaan ook nog naar de eerste verdieping waar Milana haar mooie kamer laat zien.
Ze heeft een gaaf poppenhuis, gemaakt door haar creatieve mama. De slaapkamers hebben allemaal dezelfde sfeer en stijl, net als de woonkamer beneden.

Dat geeft ook aan dat dit echt een ‘Corina’ stijl is. Ze vertelt dat ze over een aantal jaren willen verhuizen. Of ze dan nog dezelfde stijl heeft? Dat weet ze niet.
Corina vertelt lachend: “ik heb jaren geleden ook nog een tijdje de barok stijl gehad!” 

We zijn bijna klaar met deze binnenkijker, maar dan kan Linda het natuurlijk niet laten om wat plaatjes te schieten van de knapperd in de box. Milana heeft een boekje uit de kast gehaald en leest voor aan Digna!

Wat een gezellige ochtend en bedankt voor het binnen gluren in je inspirerende huis Corina!
Wil je Corina volgen op Instagram? Kijk dan even bij huisje.doel.

Heb jij ook een tof huis, laat het ons weten en dan komen we graag bij je gluren!
Volg ons ook op Instagram via ons account: Binnenkijken_in_zeeland