7 februari 2018

Bikinilijn laseren bij The Hair Doctors in Middelburg, Zeeland!

Laat ik beginnen met te vertellen dat ik het niet prettig (en dat is echt nog netjes gezegd) vind om te scheren. Mijn oksels, benen en armen, lukt dan nog wel. Maar mijn bikinilijn? Dan moet ik mezelf als een slangenmens -onder de douche- in allerlei bochten wringen, en dan ben ik er al klaar mee! Dus toen ik contact kreeg met Tamara en ik deze behandeling uiteindelijk toch ging doen was ik -als het welbekende kind- zo blij. Voor jullie doe ik eerlijk verslag van deze behandeling(en) en de resultaten die ik boek.

En nooit meer bikinilijn scheren? Dat lijkt me een droom!

Terwijl ik dit schrijf heb ik 4 behandelingen al gehad, dus nog niet de volledige 6-10 behandelingen.
Van de allereerste behandeling heb ik een video gemaakt, die kun je hier bekijken: https://zeeuwze.nl/blog/lifestyle/bikinilijn-laseren-hair-doctors-middelburg-video/
IRRITANT/PIJNVRIJ?
Als eerste moet ik gelijk iets met jullie delen: het doet ECHT geen pijn! Ik heb een pijngrens van -1, maar ben niet aan het piepen tijdens de behandeling. Natuurlijk voel ik weleens wat, is het soms ietwat warm en irritant, maar pijn heb ik niet gevoeld. Dan was ik direct gestopt met deze behandelingen namelijk!
Eigenlijk is een behandeling zo voorbij: ik loop binnen en nog geen 20 minuten later sta ik weer buiten.HOE HET WERKT?

Je begint altijd met een intake gesprek. Jij vertelt meer over allergieën, gezondheid etc.
En Tamara (of een van haar collega’s) vertelt over de behandeling die je gekozen hebt.
Voor je afspraak scheer je ALLES kaal. Je komt binnen, kleed jezelf uit (onderkleding voor mij) en gaat liggen. Natuurlijk lig je ‘open en bloot’ en voelt dat in het begin een beetje ongemakkelijk, maar geloof me: ze kijken bij de Hair Doctors nergens van op: het is namelijk hun werk.

 

HAAR, JA/NEE?
Kijk, de meningen zijn verdeeld over schaam-oksel-wenkbrauw-arm-been-haar. Je hebt zelfs diverse trends (dat snap ik dan weer niet) op het gebied van lichaamsbeharing.
Je hebt ook diverse meningen over lichaamsbeharing, maar als je het mij vraagt…
Doe waar jij jezelf prettig bij voelt.
Als jij het het wilt laten groeien, PRIMA!
Als jij het wilt scheren/waxen/laseren? PRIMA!
Schoonheid gaat tenslotte niet om de buitenkant, maar om wat jij voelt van binnen, wie jij bent van binnen en om waar jij gelukkig van wordt. En ik word heel gelukkig van nooit meer scheren.

VOORTGANG?
Na vier behandelingen merk ik zeker wel al iets. Het haar groeit minder snel terug (dat merkte ik al na 1 behandeling). Hier en daar heb je kale plekken, zodat je al kunt zien hoe het eruit komt te zien als het haar helemaal niet meer terug groeit. Omdat ik een donkere(dere) huid heb, is het ietwat lastiger en duurt het langer dan de behandelingen die ervoor staan, maar heb je meer behandelingen nodig neemt de Hair Doctors die voor hun rekening.
EN NU?
Nu ga ik deze week voor de 5e behandeling! Het haar is zeker nog niet weg, maar ik zie wel echt al verschil, maar binnen de 6 behandelingen ga ik niet redden.
Voor mij zijn er enorm veel voordelen, nooit meer scheren is voor mij de grootste reden! Op een relatief gemakkelijke, pijnvrije manier heb je daar de rest van je leven profijt van.
Laatst vroeg iemand mij: “wat nu als een ‘bos schaamhaar’ weer trendy wordt?”
Dan koop ik wel een pruik. Grapje natuurlijk, maar NEE, die trend (zoals veel andere) is niet voor mij weggelegd.

Wordt vervolgd, wanneer ik klaar ben met alle behandelingen zal ik er zeker nog een blog over schrijven!

In samenwerking met:
The Hair Doctors
Geerepassage 12
4331MK Middelburg
www.thehairdoctors.nl  

Deze blog bevat geen betaalde samenwerkingen!