28 maart 2019

Weekendtips voor het weekend van 29, 30 & 31 maart 2019 in Zeeland

wat is er in zeeland te doen op vrijdag?

De Zeeuwse Carrièrebeurs

Op 29 en 30 maart staat 0.a.LevelPlus voor je klaar op De Zeeuwse Carrière Beurs. 

Ben jij toe aan een carrière switch?
Zoek jij omscholing?
Heb jij zin in een opleiding?
Ben je 50+ of 50-? Klik hier!

Losbollig met Biggi & Elton Jonathan

Eigenlijk hebben deze mannen geen introductie nodig, maar BIGGI & MC ELTON JONATHAN komen LOSBOLLIG weer op z’n kop zetten! Naast BIGGI & ELTON zijn A-STYL, LEESA en SANDER MAAS van de partij om de avond goed op te warmen!  Klik hier!

Start die Tijdmachine, gek!

Seventy start de Tijdmachine op vrijdagavond! Het gehele DJ team neemt jullie mee op een heerlijk dansbare reis van schitterende muziek. De Tijdmachine neemt jullie mee van de bluessy 50’s & 60’s naar de disco 70’s. Van de heerlijk gevarieerde 80’s naar de happy hardcore, grunge & boybands van de 90’s. Meezingen op je favoriete 00’s plaat? Of toch wachten tot de nieuwste hits van nu? In de Tijdmachine kan het allemaal! Klik hier!

COMA CLUB Hard&deep house

Na het dance event Groovability Reunion presenteren Martijn Prins en consorten op vrijdagavond 29 maart 2019 weer een ander dance event in De Piek, ditmaal een hervatting van de legendarische COMA CLUB avonden.

Dat betekent een avondje hard en deep house tot diep in de nacht. Deze keer niet met een afterparty, maar voorafgegaan door een COMA CLUB Streetart Session op het Belllamypark. Klik hier!

Voor jouw (bril)inspiratie ga je naar Tilroe optiek in Vlissingen

Wat is er in Zeeland te doen op zaterdag?

POMPdeLUX bij Hof Poppendamme

Kom zaterdag 30 maart (of zondag 31 maart) de nieuwste collectie van Deense kinderkledingmerk POMPdeLUX bekijken bij speelboerderij Hof Poppendamme in Grijpskerke. We zijn aanwezig van 10:00-17:00uur. (Zondag 10:00-15:00uur) Klik hier!

Zielsgelukkig spirituele doe- en ervaarbeurs

Een beurs op het gebied van gezondheid, spiritualiteit, innerlijk welbevinden, cosmetische verzorging en dat alles met een prachtig weids uitzicht over het Veerse Meer.
U treft in het geheel vernieuwde prachtige hotel oa diverse soorten massage’s, voetreflex, cosmetische huidverzorging, aurafotografie, mediums, coaches, verkoop van vele artikelen, sieraden, mineralen, verschillende soorten olieen, klankschalen. Klik hier!

Vintage Pop-Up store

Tijdens het vriendinnenweekend op 30 en 31 maart verkopen wij tweedehands dames MERK kleding en allerlei leuke mode- en woonaccessoires. Noteer de datum alvast in je agenda. Locatie Lange Vorststraat 108 Goes. De opbrengst gaat geheel naar de Stichting Kinderdiabetes. Klik hier!

FIJN x Goederenloods

Onze jaarlijkse editie in de mooie historische Goederenloods.

Verwacht weer de lekkerste deep house tot techno muziek op een dik geluidsysteem! Klik hier!

RealDisco – Panta Rhei 

Het beste 70’s en 80’s feestje komt er weer aan! RealDisco staat dit jaar op zaterdag 30 maart gepland in de Panta Rhei Vlissingen!

Een avond met alleen de beste ‘classic-DJ’s’ die de lekkerste disco, funk en soul uit de 70’s en 80’s draaien! Klik hier!

Wat is er in Zeeland te doen op zondag?

Vriendinnendag Goes

Winkel- en modestad Goes pakt ook weer uit met de jaarlijkse Vriendinnendag. Tijdens deze drukbezochte koopzondag is de binnenstad van Goes hét walhalla voor de shopaholic. De Vriendinnendag staat garant voor een boordevolle winkeldag in het teken van mode, winkelen en lifestyle. Klik hier!

City trail Vlissingen

De start is om 14:00 uur op de Oude Markt, we finishen een klein stukje verderop op de Kleine Markt (t Archief) met sfeer en live muziek van Woodworks De Band en de foodtruck van La piccola Italia on tour (heerlijke verse pizza’s!). Klik hier!

Lekker Latin Havendorp Vlissingen

Omdat de eerste Lekker Latin! zo gezellig was, gaan we het gewoon nog een keertje doen! 🙂
We maken er weer een leuke middag van:
van 14.00-15.00 komen Remy Vermunt en Nicole Korebrits een leuke Zouk workshop beginner level geven.
Van 15.00-20.00 maken we er weer een lekker latin! feestje van 🙂 Klik hier!

Liefs Jobine

"Ik dacht dat ZeeuwZe alleen een blogger was?"

Neen. Ik geef op 4 mei een zeer toffe training rondom MINDSET: Doe je ook mee (er zijn nog 2 plekjes).