23 april 2019

ORANJE EDITIE: XXL weekendtips voor het weekend van koningsdag in Zeeland

Wat is er vrijdag te doen in Zeeland

DorpsRun Koudekerke 2019

Hardlopen door de straten van Koudekerke en door het café, de scholen, winkels en andere gebouwen. Afstanden 5, 10 en 15 km. Onderweg zijn verder diverse obstakels die het tot een onvergetelijke loop maken. Meedoen is belangrijker dan winnen. Klik hier!

Kingsnight Goes 2019

Voor het 3de jaar op rij gaan we ook in 2019 de Grote Markt in Goes weer op zijn kop zetten tijdens Koningsnacht!

We hebben uiteraard een DIKKE line-up voor je. Klik hier!

Kings Night Schuttershof

Onze Koning Willem is jarig! Dit gaan we natuurlijk vieren. Samen met Losbollig organiseren we KINGS NIGHT! Dit belooft een gezellig feestje te worden met veel oranje gekkigheid, sexy deuntjes, leuke mensen en nog veel meer! Dus trek je oranje outfit aan en kom gezellig feesten met ons! Klik hier!

Koningsnacht Seventy-Seven

Na een heerlijk Paasvinyl feesten we gewoon weer door in Seventy-Seven, met de Koningsnacht! DJ’s C-Lean en Mac gaan jullie vermaken met alles krakers van nu, de meest dorstige meezingers, de heerlijkste gitaarplaten en voetjes van de vloer nummers! Want onze Willy zou het niet anders willen dan dat er flink gedanst en gedronken zou worden! Klik hier!

House Of Tech is Back Los in t Sprookjesbos Kingsnight

Trek jullie dansschoentjes maar weer aan.

Na het suc6 van vorig jaar komen we weer terug maar nu beter en lekkerder.
Ben of beter gezegd zijn jullie er weer bij? Klik hier!

Nacht van Kou

Ieder jaar is een van de gezelligste koningsnachten van Nederland in Koudekerke, ook dit jaar. DJ’s, artiesten, dorpsrun, food-trucks, barretjes en heel veel gezelligheid. Stichting Kous organiseert samen met de oranjevereniging en vele vrijwilligers 2 dagen lang een mooi eerbetoon aan de verjaardag van de Koning. 26 en 27 April, Koudekerke, moet je doen! Klik hier!

Koningsnacht 2019 – Party CriminalsWaar is dat feestje??

Hier is dat feestje! Vanaf 19.30 u. trappen we af met ons avondprogramma! De Party Criminals spelen hun mash up’s van allerlei bekende hits door de jaren heen en zetten de tent weer volledig op zijn kop! Klik hier!

 

Wat is er zaterdag te doen in Zeeland

Koningsdag Terneuzen

Ook in Terneuzen wordt er op Koningsdag gezellig gefeest. De winkels en hun extra kraampjes zijn geopend van 09:30 uur tot 17:00 uur.

Ook is er een grote rommelmarkt in het centrum van Terneuzen. (Herengracht, Blokken, Stadhuisplein, Spuistraat, Burg. Geilstraat) Aanvangstijd vrijdag 26 april 18.00 uur (gehele nacht door). Eindtijd zaterdag 27 april 13.00 uur. Klik hier!

Koningsdag Middelburg

Net als andere jaren zal dit weer een zeer gevarieerd programma worden met maar 1 doel: vermaak en gezelligheid voor iedereen. Klik hier!

Koningsdag editie WinkelWonderWeg

Ook deze keer kunt u op de gehele Nieuwe Vlissingseweg (zowel Middelburg als Vlissingen) terecht voor de leukste snuffelmarkt.
Deze keer van 08.00 tot 14.00 hr , zodat een ieder na een gezellige snuffelmarkt ochtend, voldoende tijd heeft om aan andere diverse activiteiten op Walcheren deze dag mee te doen. Hopelijk tot de 27e april! Klik hier!

Koningsdag Zierikzee

Het is gelukt: we gaan Koningsdag in Zierikzee vieren!
Met trots presenteren we een lekker vol programma. Klik hier!

Vrijmarkt Koningsdag Bellamypark/Nieuwendijk 

Zoals elk jaar wordt er op Koningsdag een vrijmarkt gehouden in de binnenstad van Vlissingen. Dit jaar wordt deze markt voor het eerst uitgebreid naar het Bellamypark en de Nieuwendijk.
De stad zal snel volstaan aangezien de winkels gewoon geopend zijn dus kom daarom gezellig met je kleed en spullen naar het Bellamypark en de Nieuwendijk. Genoeg plek en natuurlijk gezelligheid!! Klik hier!

Kingsparty 2019

Het oranje feest van Goes!
We starten om 12.00 uur met Woodworks De Band
Daarna knalt Alwin het oranje feest erin. Klik hier!

Groove to Chill -FIJN -Koningsdag

Groove to Chill versus FIJN events op Koningsdag!

Een samenwerking tussen twee bevriende organisaties op koningsdag in de mooie Lasloods Vlissingen! Klik hier!

King Wim’s B-day bash

Zaterdag 27 April vieren we King Wim’s verjaardag, hij zal er zelf niet bijzijn, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Met een beetje geluk is er nog wat oranjebitter over van de koningsnacht maar we gaan er natuurlijk vooral een heerlijk feestje van maken!

Tot dan! Klik hier!

Liberty Kings DJ- contest

Competitie voor DJ’s in alle genres op Koningsdag, Ieder Zeeuws DJ-talent kan hiervoor een mix insturen. Uit de inzendingen worden zes DJ’s gekozen voor de competitie in De Piek, ’s avonds van 19 tot 22 uur.

Ze strijden daar dan om een plek op het speciale Liberty Kings podium tijdens het Bevrijdingsfestival in De Spuistraat. Klik hier!

Wat is er zondag te doen in Zeeland

Vegenement Goes

De tweede editie van Vegenement Goes, op 28 april 2019, met duurzaam kinderspeelplein, live muziek en sprekers! Klik hier!

Zwaakse Weelloop

Het ZR running team, een loopteam van medewerkers van Zeeland Refinery, wil geld inzamelen voor goede doelen van de ROPARUN en organiseert deze loop in het mooie natuurgebied van de Zwaakse Weel in de Zak van Zuid-Beverland. Het start – en eindpunt is bij het infopunt Zwaakse Weel van Natuurmonumenten waar u geïnformeerd wordt over het werk en de recreatiemogelijkheden in dit gebied. Klik hier!

Outdoor functional beach training 

Lekker een uurtje uitwaaien op het strand en in de duinen en tegelijkertijd aan je conditie werken in een leuke, kleine groep van gemotiveerde mensen. Klik hier!

 

Kinderfilm in de meivakantie

Masha en de Beer keren, na het succes van deel 1, in 2019 terug naar de bioscoop! In Masha en de Beer 2 beleven Masha (Een ondeugend meisje dat niet stil kan zitten) en de vriendelijke Beer enkele leuke, grappige en vermakelijke nieuwe avonturen op het grote doek. Ook haar andere vriendjes Panda, Pinguïn, Rosie het varken en Tijger zijn weer van de partij. Klik  hier!

Liefs Jobine

"wat doet Zeeuwze nog meer?"

Wij helpen Zeeuwze ondernemers met duimmstoppende content, Social Media (beheer), vormgeving (denk flyers, out-of-the-box menukaarten, logo’s), communicatie en online strategie!